Annonce
Byliv

Forældre hylder personalet i Rosenhaven: Tak for jeres gode arbejde under corona

Pædagog Helle Mikkelsen (tv.) blev meget glad, da forældrebestyrelsen i institutionen Rosenhaven stod klar med takkepose og blomster for at sige tak for det gode arbejde under corona.  Foto: Julie Stougaard
Forældrebestyrelsen i den integrerede daginstitution Rosenhaven på Hortensiavej tog torsdag morgen imod personalet med balloner, klapsalver og goodiebags med personlige takkekort. De ville gerne sige dem tak for deres store indsats det seneste år, hvor de fortsat har formået at skabe trygge rammer for børnene i institutionen.

- Hov, der er balloner over det hele, bemærker en lille dreng forundret, da han sammen med sin far er på vej ind af lågen til daginstitutionen Rosenhaven.

Forældrebestyrelsen havde da også været tidligt oppe for at pynte udearealet op med et væld af farverige balloner, og da personalet begyndte at møde ind, stod de klar med klapsalver, poser med personlige takkekort, blomster, bagerbrød fra Reinh. van Hauen og te og kaffe.

28 personlige takkekort

- Vi vil bare gerne sige tak for, at de har håndteret hele coronasituationen så godt. Der har været rigtig god kommunikation fra starten, så vi har følt os holdt i hånden og været trygge hele vejen igennem. Og så har de været så gode til at skabe trygge rammer for børnene, så de har mærket så lidt til den nye situation som muligt, siger en af forældrene og skynder sig hen for at overrække en takkepose til pædagog Helle Mikkelsen, der netop er mødt ind.


Det er vel nok dejligt, det giver da lige et boost.

Helle Mikkelsen, pædagog i Rosenhaven


-Nej, tusind tak, udbryder hun glad og fisker det personligt skrevne takkekort op af posen.

Forældrene havde været tidligt oppe for at pynte udearealet, inden personalet mødte ind i Rosenhaven.  Foto: Julie Stougaard

- Det er vel nok dejligt, det giver da lige et boost. Og så på dagen, hvor vi skal sige farvel til de ældste børnehavebørn, siger hun og tager imod en kop te.

Forældrene har skrevet ialt 28 personlige takkekort, hvor de takker alle fra pædagoger til køkkenpersonale for at håndtere den svære tid så godt. Det glæder leder af daginstitutionen Helle Norrid.

Også pædagog Morten Dilby blev overvældet over den flotte modtagelse, da han mødte ind på arbejde torsdag morgen.  Foto: Julie Stougaard

- Det har været en udfordring at få det hele til at gå op og samtidig sørge for, at børnene mærkede mindst muligt til forandringerne, så jeg er meget glad for, at det er gået så godt, siger hun.

Rosenhaven på Hortensiavej er en integreret daginstitution med plads til 120 børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce