Annoncørbetalt indhold

Fordelene ved at vælge Umbraco som CMS-system

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Verden som vi kender den har, i takt med den digitale udvikling, gennemgået en transformation med henblik på den måde, hvorved vi kommunikerer med hinanden på. Majoriteten af de eksisterende kommunikationsplatforme er digitale, og modtager man i dag et brev, så er det ofte i form af en regning. Grundet denne udvikling, så er online kommunikation blevet et fokuspunkt for størstedelen af de danske såvel som internationale virksomheder, for at sikrer sig, at deres indhold når ud til forbrugerne. Dette kan imidlertid være en uoverskuelig opgave, da der findes talrige kommunikationsplatforme, hvor brugertilslutningen er markant.


Annonce

Hvad er et CMS-system? 

Heldigvis for virksomhederne, så eksisterer der et system, som er udviklet og produceret til det formål at kunne formidle indhold på flere kanaler. Dette system går også under navnet CMS, der står for Content Management System. Inden for CMS er der fremstillet forskellige platforme, hvor særligt en Umbraco løsning er blevet et populært tilvalg hos virksomhederne. Helt konkret, så muliggør en CMS-løsning, at producere, redigere og organisere indhold, der skal publiceres på virksomhedens digitale kanaler - det kan være alt fra virksomhedens hjemmeside til sociale medier såsom Instagram, Facebook og LinkedIn. Agter man som virksomhed, at det producerede indhold skal nå ud til den rigtige målgruppe, så er det netop sådanne opgaver, at et CMS-system kan være behjælpelig med. På den måde sikrer man sig, at det producerede indhold ikke er publiceret forgæves.


Umbracos mange funktioner 

Før du indvies i Umbracos talrige funktioner, så er det først og fremmest vigtigt for forståelsen at kende til systemets fundamentet. Umbraco er bygget på Microsofts .NET Framework, og er endvidere et gratis Open Source Content Management System. Det betyder, at kildekoden til Umbraco er tilgængelig for dets brugere, hvorfor det er muligt at skræddersy og foretage justeringer i systemet, der kan gavne virksomhedens effektivitet.


Derudover er Umbraco et mobilvenligt CMS-system, hvorfor siderne og indholdet kan gengives i en mobil browser på en tilfredsstillende og tilsvarende måde som på dine andre enheder.


Har man fået et godt kendskab til Umbraco, og ønsker at udforske dets øvrige funktioner, så kan man gå på opdagelse i deres talrige udvidelser. Det er dog værd at notere, at disse udvidelser som udgangspunkt er låst bag en betalingsmur - derfor bør man udelukkende anvende dem, hvis det er i virksomhedens interesse, da MIT licensen ofte er tilstrækkelig.


Kompatibel med Google 

Med et stigende fokus på søgemaskineoptimering, der også går under forkortelsen SEO, så er det ligeledes essentielt for virksomheder, at deres hjemmeside er både søgemaskinevenlig, men også let at navigere i for de besøgende brugere. Her er Umbraco også en glimrende løsning, da kodningen er optimeret i det henseende, at virksomheden har et godt udgangspunkt, når der arbejdes med SEO.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.