Annoncørbetalt indhold

Forny din have med planter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Find dine nye planter til haven hos webplanteskolen.dk

En ny havesæson er over os, og det er tid til at forskønne og forny haven. Det betyder nye planter og buske, og dem kan du heldigvis finde masser af hos webplanteskolen.dk! Vi har et stort udvalg af haveplanter, som er klar til at blive plantet i din have. Hos os finder du et stort udvalg af grønne planter samt frugttræer og bærbuske. Find dine nye planter til haven nu, og kom godt i gang med havesæsonen!

AnnonceGrønne planter til have og bede

Når du skal lave din haveplan, er det godt at tænke over, hvad du gerne vil have ud af din have – skal det mest være grønne planter? Vil du have planter der giver et frugtudbytte? Eller måske planter, som gør noget godt for kredsløbet i haven, og giver insekter og fugle noget at spise? Lige meget hvad du vælger, så kan du finde dine nye haveplanter hos os. Er du på udkig efter haveplanter der tiltrækker insekter, som for eksempel sommerfugle, så kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af buske som for eksempel dværgmispel, amerikansk syren og sommerfuglebusk. Med en sommerfuglebusk er du sikret en sommerfuglefest uden lige, og du kan nyde hvordan sommerfuglene flokkes om den smukke og duftende busk.


Hækplanter til pryd og gavn

Er du på udkig efter flotte hækplanter til din have, så er du det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af hækplanter som for eksempel bøg, bærmispel og tjørn – hækplanter der ikke blot giver god afskærmning, men også ser smukke ud i haven – og fra vejen. Lad dine naboer nyde godt af dine haveplanter, og byd gæster velkommen i en smuk have, med fine planter. Hække kan være smukke at kigge på, men de kan også gøre gavn i en verden hvor der bliver færre og færre insekter. Du kan for eksempel gøre en forskel ved at plante en hæk som spiræahækken. Denne hæk er ikke bare smuk at se på, med sine hvide blomster, men den er også formidabel til at tiltrække insekter som fluen guldøje. Guldøjens larver er gode mod bladlus, så det er en situation der er til gavn for alle.


Alt til din grønne have

Hos webplanteskolen.dk kan du finde alt hvad du har brug for til at skabe din drømmehave. Vi har et stort udvalg af blandt andet planter, frø, plantejord og meget andet. Find alt hvad du har brug for, både til dyrkning i haven og i drivhus. Hvad enten du vil skabe en overdådig grøntsagshave med lækre kålplanter, gulerødder og kartofler, eller du er på udkig efter blomsterfrø til at lave en blomstereng til gavn for bier og insekter, så kan du finde hvad du har brug for, hos os.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.