Annonce
Butiksnyt

Frederiksbergs første ubemandede butik: En krukket en af slagsen

Christian Grønhøj og Therese Grønhøj Krarup tilbyder krukker i alle størrelser i deres betjeningsfrie butik på Bülowsvej. Foto: Bo Børresen

Frederiksberg har fået sin første betjeningsfrie butik. Den ligger på Bülowsvej 2 og tilbyder krukker og vaser fra det meste af verden.

Det er ægteparret Therese Grønhøj Krarup og Christian Grønhøj, der står bag butikken og det anderledes koncept:

- Det er ganske enkelt: Du får adgang til butikken ved at sende en sms, hvorefter låsen på butiksdøren bliver slået fra og nogle overvågningskameraer i butikken tænder. Betalingen af varer foregår via MobilePay, forklarer Therese Krarup og tilføjer, at man kan få adgang til butikken alle ugens syv dage i tidsrummet klokken 09.00-19.00.

Annonce
Idéen til butikken opstod på en familieferie til Sicilien, fortæller Therese, som sammen med manden, Christian, har skabt 'Maison Cosa'. Foto: Bo Børresen.jpg

Idéen til butikken opstod på en familieferie til Sicilien, fortæller Therese:

- Vi besøgte en lokal krukkeproducent. Da vi stod blandt de smukke terracotta, kunne vi se, hvor fint de ville passe ind i vores hjem og have og sikkert også i mange andres hjem og haver. Herfra tog vores idé fart. Vi begyndte at kigge ud over Europas grænser for at finde flere produkter. Vi faldt blandt andet over krukker og vaser fra både Bali, Kina og Tunesien.

Egnede lokaler til butikken skulle Therese og Christian til gengæld blot lidt længere ned ad vejen for at finde. Her stod Bülowsvej 2, som tidligere har huset 'Hår og Helse', ledig.

Butikken har Therese og Christian døbt 'Maison Cosa'.

- Navnet har flere betydninger, men det skal oversættes 'Huset af ting. 'Maison' er fransk og betyder hus, og 'cosa' er italiensk og betyder ting, forklarer Therese.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce