Annonce
Sundhed

Gå sommeren i møde som røgfri – læg vejen forbi Vanløse Løve Apotek

Nu har du mulighed for at skodde smøgerne en gang for alle. Foto. Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

Drømmer du om en sommer fyldt med solskin, afslapning og lidt ekstra penge på kontoen? Så læg vejen forbi Vanløse Løve Apotek og hør, hvordan du sammen med andre kan få gratis hjælp til rygestop. Og hvis du har lyst, kan du også deltage i et rygestopkursus på apoteket.

I ugerne op til World No Tobacco Day den 31. maj, har Vanløse Løve Apotek i samarbejde med Københavns Kommune særligt fokus på at fortælle kunderne om, hvordan de kan tilmelde sig et gratis rygestopkursus.

- Vi vil gerne gøre det nemt for folk i Vanløse at få hjælp til at blive røgfri. Derfor vil vi i den kommende tid spørge kunderne, om de ryger, og om de har lyst til at få hjælp til at stoppe. Hvis de vil det, får de et visitkort til Stoplinien, som kan hjælpe dem med at finde det helt rigtige tilbud. De har også mulighed for at tilmelde sig et rygestopkursus, som foregår i vores lokaler, fortæller apoteker Aslan Asghari

Annonce

Det er en professionel rygestoprådgiver fra Københavns kommune, der står for undervisningen. Kurset er gratis, og der er mulighed for at få tilskud til rygestopmedicin.

- Rygning er et af de største sundhedsproblemer vi har, og derfor skal vi hjælpe dem, der gerne vil kvitte smøgerne. Jeg er glad for, at apoteket i samarbejde med kommunen tilbyder rygestopkurser helt tæt på, hvor folk færdes i hverdagen. Det gør det nemmere at tage imod tilbuddet, hvis man ønsker det, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF).

Chancen for at blive røgfri er langt større, hvis man kombinerer professionel rådgivning og rygestopmedicin. I Københavns kommune er 8 ud af 10 deltagere røgfrie, når de har gennemført et kursus.

Rygestopkursus på Vanløse Løve Apotek

Onsdag den 2. juni kl. 16.30- 18.45

Kurset strækker sig over 5. mødegange, med en pause mellem 5. og 6. mødegang.

Der er mulighed for tilskud til rygestopmedicin på op til 1000 kr.

Tilmelding kan ske ved at ringe til Stoplinien på 80313131 eller på sundhed.kk.dk/rygestop

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce