Annoncørbetalt indhold

Går du med tanker om at skifte bank?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan potentielt være mange tusind kroner at spare ved at skifte bank, men for mange føles det som en uoverskuelig og besværlig proces. Derudover føler mange stor loyalitet overfor deres bank, og har derfor svært ved at forestille sig et bankskifte, selvom de måske betaler en højere pris end gennemsnittet for bankens arbejde. Prisen for bankens arbejde betaler man gennem diverse renter og gebyrer, som det er muligt at forhandle hos den nye bank, når du skifter. I den forbindelse kan du på en række sider få hjælp til skift af bank. Her kan du allerede indledningsvist danne dig et overblik over de bedste tilbud, der tager højde for lige netop dine økonomiske behov. Derudover er der en række forhold, som du bør være opmærksom på.


Annonce

Du har værdi som kunde

Når banken skal vurdere, om de vil have dig som kunde, så kigger de blandt andet på dine indtægter, hvor mange lån du har, og hvorvidt du har en opsparing. Selvom du har lån hos banken, så er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, for banken tjener penge på renterne af din gæld. Det kan dog være svært at skifte bank, hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, men det kan lade sig gøre med begrænsninger i dine muligheder for at vælge betalingsformer og optage lån. Efter du forhåbentlig har modtaget en række tilbud fra forskellige banker, så aftal et møde, hvor du forhandler priser og vilkår for din nye aftale.


Det sørger banken for ved bankskifte

Efter du har besluttet dig for, hvilken bank du vil flytte til, så klarer din nye bank flytningen af dine betalingsaftaler og dine penge. Det tager som regel ikke mere end 2 uger. Du skal dog selv sørge for at flytte betalinger, der er knyttet til dit betalingskort fra din gamle bank. Det gør du ved at sende dine nye kortoplysninger til de relevante kreditorer. Det gælder for eksempel, hvis du betaler til abonnementer, eller har købt ting på afbetaling.


Du kan også være kunde i flere banker samtidig

Du behøver ikke nødvendigvis at afslutte alle dine kundeforhold hos din gamle bank. Det kan for eksempel være en fordel at være kunde flere steder, hvis den ene tilbyder en service, som den anden ikke gør. Vær dog i den forbindelse opmærksom på, at du ikke går glip af eventuelle samlerabatter ved at samle alle dine kundeforhold hos én bank.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.