Annoncørbetalt indhold

Gør din bil vinterklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige om lidt står vinteren for døren og det kan kræve lidt ekstra af dig som bilejer, for selv hvis din bil står parkeret i en fornem p-kælder eller lignende, så vil det være en hård omgang for ethvert køretøj der skal ud og trille på de saltede veje i alt slags vejr.


Annonce

Klargøring af din bil til vinteren

Det er ingen hemmelighed at det danske vejr kan være hårdt for stort set alle de ting der skal begive sig ud i det. Det danske vejr er især noget som vores biler skal mærke til og det kan være en hård omgang for alle slags biler at komme godt igennem især vinteren. Men du kan heldigvis gøre noget for at være bedre stillet som bilejer til vinter.

Det er vigtigt at forstå hvorfor at det danske vejr er hårdt for vores køretøjer, for at være i stand til at beskytte bilerne bedst muligt, så de kommer helskindet igennem endnu en vinter i Danmark. Det er især salt på vejene der kan gøre det vanskeligt for alle slags biler at modstå begyndende rust og med sjap der er en god blanding af både salt og skidt, som får lov til at gro fast på bilen kan starte rustudbruddet. Her bør du overveje en klargøring af bil.


Beskyt mod salt, sol og stenslag

Når du sender din bil til klargøring, så vil der ikke kun blive set på hvordan bilen kan gøres lækker indvendig men der vil især også kunne hjælpes i forhold til at beskytte bilen udvendig mod vinterens vejr. Det er bl.a. den smart løsning med car wrapping, der høster sine fordele her.

Car wrapping er ikke kun en hjælp i forhold til at modstå salt og andet skidt fra vejene, men kan også have en lang række andre fordele med sig som f.eks. hvis du skulle komme ud for stenslag i lakken. Hvis lakken først bliver brudt af et stenslag, hvor det ikke har været beskyttet med en form for foliering, så vil det virke som et åbent sår for din bil, hvor saltet rigtig vil sætte gang i processen, men her er der tale om rust frem for rensning.

Hvis du vælger at tage det hele til det bedste af det bedste, så vil en foliering af PPF som også er kaldet stenslagsfolie være den bedste beskyttelse for din bil. PPF beskytter ikke kun imod stenslag men også imod f.eks. solens UV der kan gøre at lakken vil falme hvis den ikke er beskyttet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.