Annoncørbetalt indhold

Gadgets til din bil som du ikke vidste at du manglede

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Biler bruges til mange forskellige formål. Nogen skal blot køre til arbejde, og andre biler bruges til markræs. Der findes et utal af forskellige accessories og gadgets du kan få til din bil som kan gøre den mere praktisk eller opgradere dens udseende. Måske har du altid bilen fyldt med hundehår, eller måske vil du gerne bare at din bil skiller sig lidt mere ud fra de andre?

Til dig der vil gøre din bil mere personlig

Annonce

Til dig der ønsker en mere unik og personlig bil, kan du finde personlige bilmåtter på bilmaatteronline.dk. Disse måtter findes med din bils logo, og kan også laves helt personlige med din egen tekst. Hvis du vil opgradere dine bilmåtter, kan du også overveje at udskifte og installere lysene i din bils kabine.

Rødt, blåt eller grønt lys ved fødderne kan give et helt unikt udtryk til din bil, og kan også parres med specielle lys der kan installeres i dørene når de åbnes. Sørg blot for at du overholder nuværende regler når du installerer nye lys på din bil. Lys monteret under en bil er eksempelvis ulovligt under kørsel.

Til dig der altid har en beskidt bil

Til dig der altid kører rundt i en bil der er beskidt, er der masser af hjælp at hente. Du kan for eksempelvis skifte måtterne i din bil. Du kan udskifte dem med måtter der er lavet af et materiale der er nemmere at holde rent, eller du kan anskaffe dig en bagagerumsbakke. På denne måde kan du nemmere holde din bil ren for skidt, ved blot at støvsuge bilen eller tømme bakken.

Til dig der har hund

Har du hund eller hunde, kender du nok til bøvlet med hår overalt. Det gælder især hvis du ofte har din hund med i bilen, hvis du eksempelvis har en jagthund. Da bilers sæder og måtter oftest er lavet af tekstil, fælder menneskets bedste ven rigtig godt i de fleste biler. Måske er din hund okay med at sidde på passagersædet så den ikke fælder overalt, men til længere ture er det rarest for hunden at kunne se ud.

Derfor vælger mange at lade deres hunde sidde på bagsæderne, også så deres partner kan optage forsædet. Her findes der super smarte net, der sørger for at din hund ikke vælter rundt og ikke kan få den idé at de pludselig skal om til dig og sidde. Nettet kommer med et underlag der samler de fleste hundehår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.