Annoncørbetalt indhold

Giv en personlig gave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med foråret og sommeren kommer der en masse invitationer ind ad døren. Det er igen sæson for konfirmationer og studenterfester. Med invitationernes ankomst melder der sig en masse spørgsmål. Et af de vigtigste er, hvad du skal give konfirmanden eller studenten. Kender man ikke konfirmanden eller studenten vil man typisk give en pengegave, eller finde noget praktisk, som de fleste kan bruge og få gavn af. Men det er nu lidt sjovere, at give en personlig gave, som man er 100% sikker på, vil glæde modtageren. En gave, som altid vækker glæde og begejstring er smykker. Hvis du gerne vil ramme plet med din gave, så køb smykker her.


Annonce

Det klassiske dagmarkors

Mange har den opfattelse, at smykker er forfærdelig dyre, og nok slet ikke til at komme i nærheden af prismæssigt. Men det er nu ikke altid tilfældet. Når du overvejer, hvilken type smykke, som du vil give til konfirmanden, er det værd at tænke klassisk. For mange er dagmarkorset noget, som man forbinder med hensvundne tider, men faktisk er dagmarkorset højmoderne igen, men findes nu i mange flere forskellige udgaver end da ruder konge var knægt. For eksempel kan du få det klassiske dagmarkors som vedhæng i hoop øreringe eller som vedhæng i ørekroge. Og så kan du jo selvfølgelig også vælge, at købe en halskæde med dagmarkorset som vedhæng. Disse kan du finde på nettet og i fysiske smykkebutikker til ganske rimelige priser.


Et minde om en særlig tid

Efter flere års hårdt arbejde og en vellykket eksamen, fortjener studenten en særlig gave. Et minde om en særlig tid. Mange vælger det oplagte, nemlig at købe et ur som gave. Ure kan for eksempel indgraveres med en særlig tekst til modtageren, og bliver hermed endnu mere personlig. Og er et godt minde. En halskæde med stjernetegnet er også en mulighed uanset om det er til den unge kvinde eller den unge mand. Alt afhængig af egen økonomiske formåen, kan man også købe nogle fine vedhæng med studenterhuer. De kan anvendes i både armbånd, halskæder og øreringe. Og som noget relativt nyt kan du også gå med et “bestået eksamen” vedhæng. Smykket består af en charm med årstallet på, hvornår man har bestået eksamen, en charm, hvor man kan få indgraveret navnet på modtageren, og en lille krystalsten, som jo passende kan være modtagerens stjernetegnssten.


Der er mange muligheder at vælge imellem. Men gør du dig umage med din gave til konfirmanden eller studenten, og sørger for, at den er personlig, så har du givet en god gave og et minde for livet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.