Annonce
Arbejdsliv

Hyr en person med handicap: Hjælp VanløseLIV med at give et arbejdsliv i nytårsgave

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og føre en forskel på arbejdsmarkedet. Kender du en person med handicap, der har brug for en ekstra hånd til at sparke døren ind til de lokale virksomheder, så skriv til os på chili@vanloseliv.dk eller ring på 4037 2162. Foto: Olivia Loftlund
Danmark skriger på arbejdskraft. Alligevel står titusinder af arbejdsparate danskere i dag uden et job – fordi de har et handicap. Derfor håber vi nu, at du vil hjælpe med et jobmatch. Du behøver ikke eje en virksomhed. Alle kan hjælpe!

Danmark skriger på arbejdskraft. Alligevel står titusinder af arbejdsparate danskere i dag uden et job – fordi de har et handicap. VanløseLIVs nytårsforsæt for 2022 er derfor at hjælpe virksomheder i Vanløse med at finde frem til det helt rigtige match og ved at hjælpe personer med handicap med at sparke døren ind til arbejdsmarkedet.

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og gøre en forskel på arbejdsmarkedet.

- Det at have et arbejde giver en særlig livskvalitet. Det at få lov til at bruge sine kompetencer er noget helt specielt, og man får  lov til at give noget tilbage til det samfund, som man er en del af, siger Leck Lo-Eriksen.

Annonce

Virksomheder skal få øjnene op

For selvom en person har autisme, sclerose, sidder i kørestol eller er blind, kan og vil mange, som Leck Lo-Eriksen, gerne bidrage til arbejdsmarkedet og gør det i stor stil allerede. Både på traditionelle vilkår, med støtte og fleksible løsninger, der løser virksomhedernes specifikke behov.

Hvis flere personer med handicap skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det dog, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling.

Og det har vi brug for din hjælp til.

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og føre en forskel på arbejdsmarkedet. Kender du en person med handicap, der har brug for en ekstra hånd til at sparke døren ind til de lokale virksomheder, så skriv til os på chili@vanloseliv.dk eller ring på 4037 2162. Foto: Olivia Loftlund

Sådan kan du hjælpe.

Vi håber, at DU vil hjælpe med at sprede budskabet om, at alle har ret til et arbejdsliv, og foreslå din lokale forretning, din arbejdsplads eller yndlingsbutik at hyre en person med handicap.

Hvis flere personer med handicap skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling

Kender du en arbejdsparat person med handicap, der mangler hjælp til at banke på døren hos det lokale erhvervsliv, eller kender du til en virksomhed, der mangler fleksibel arbejdskraft, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 40 37 21 62 eller chili@vanloseliv.dk

Du kan også låne din LinkedIn-profil eller Facebook-væg ud til en af vores naboer med handicap, der mangler et job. Det gør vi alle sammen på LIV-redaktionerne, og vi stopper ikke, før der er skrevet under på kontrakten.

Dét er et nytårsforsæt, der skaber liv, og vi håber, du vil være med.

Handicappede har lavere beskæftigelse

at næsten 700.000 danskere i alderen 16-64 år har et fysisk eller psykisk handicap. Det svarer til 21 procent af befolkningen.

at 313.000 ud af de 700.000 borgere har et større handicap.

at 58 procent af danskerne med handicap har et job.

at 37 procent af danskerne med større handicap har et job.

Til sammenligning er 84 procent af danskerne uden et handicap i arbejde.

Annonce
sygeplejerske

For 20 år siden forlod Ulla jobbet som sygeplejerske: Nu får presset på hospitalerne hende til at vende tilbage

Det sker

Prøv kræfter med klatring: Beta Boulders inviterer indenfor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
vanvidskørsel

24-årig kørte Emilie ihjel: Kendt skyldig i uagtsomt manddrab

Corona

Trods stigende smitte blandt pædagoger: Jeg er ikke bekymret for børnenes udvikling, siger institutionsleder

København

Corona i de københavnske daginstitutioner: Psykolog frygter for børnene på lang sigt

112

Har stadig ikke lært lektien: Lovbrud kostede 25.000 kroner

Fanget i politisk slagsmål om udenlandsk arbejdskraft: - Det er fuldstændig uforståeligt og uacceptabelt

112

Politiet anholder fire drenge for knivstikkeri i Valby

Coronasmitte

Stejl smittekurve rammer daginstitutioner: - Der bliver trukket hårde veksler på vores raske personale

Trafik

Vil have bedre sammenhæng med sti-system: Drop ensretning for cykler

Det gode arbejdsliv

Merveille kæmpede i flere år: Kendte ikke til usynligt handicap

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Butiksnyt

Efter knap 30 år: De frække damer har forladt Gammel Kongevej

Kræft

Mille faldt om på badeværelset: Vi gik alle rundt og lod som om, alting var okay

Trafik

Ingen kan nå over det lyskryds: Jeg så så sent som i morges en mor, der tog sit barn op og løb med det i armen

Annonce