Annoncørbetalt indhold

Gode tips til smukt, lækkert hår

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lækkert, skinnende og blødt hår, som udstråler sundhed, velpleje og indfanger din skønhed. Det er vi vilde med. Det er bare ikke altid, det lykkes med en helt fantastisk hårpragt. Læs med her, hvis du også er en af dem, som gerne vil have tips, dit hår vil takke dig for.

Din hårvaskrutine betyder meget

Annonce

Du kender nok det gamle husråd, at man ikke skal vaske håret med shampoo hver dag. Grunden lyder, at håret bliver mere fedtet, fordi hyppig hårvask opsætter fedtproduktionen. Hver hovedbund er forskellig, hvorfor det er individuelt, hvor ofte dit hår har brug for at blive vasket. Nogle får hurtigere fedtede hår end andre. Find derfor den balance, der passer til dig.

Brug gode produkter

Du kan supplere shampooen med at putte balsam i dine spidser.

Hvis dit hår trænger til at blive forkælet, og du gerne vil give din hovedbund noget fugt, kan det være en god idé at få fingrene i en hårkur. Det kan være med til at give dit hår en lækker glans og blødhed. Nogle hårkure retter sig mod ødelagt hår, andre er mere fugtgivende.

Nogle fravælger hårkure, fordi det er besværligt, tager lang tid eller lign. Men det er ret nemt at påføre i dit nyvaskede hår, og det tager ikke så lang tid, før du kan skylle det ud.

Er du plaget af de små, hvide flager, som drysser ned fra din hovedbund, fra tid til anden? Så kan du prøve en skælshampoo. Hvor ofte du skal bruge den afhænger af, om du har brug for at komme flagerne til livs nu, eller om du gerne vil have den forebyggende effekt.

Pas godt på dit hår

Spaltede, ødelagte spidser er selvfølgelig ikke godt for dit hår. Sørg derfor for at bruge skånsomme rutiner til fx tørring og glatning.

Når du træder ud af badet, rækker din hånd nok naturligt efter håndklædet og begynder at frottere dit hår. Det er en hurtig og nem løsning, men kan være skadende for dit hår, da hårstråene lettere kan knække. Du kan derfor med fordel lade dit hår lufttørre eller klemme det med dit håndklæde eller en t-shirt.

Det kan være hårdt for dit hår at bruge en hårtørrer og et glattejern på fuld skrue. Du kan passe på dit hår ved at bruge produkter med varmebeskyttelse og skrue ned på varmen på din hårtørrer.

Så er der ikke flere bad hair-days til dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.