Annoncørbetalt indhold

Grøn Vægmaling: Inspireret af Årets farve 2022!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogle af årets udvalgte trendfarver er Pantones Eucalyptus og Olive Sprig fra Dyrup. Begge farver er sarte, lyse og lette grønne nuancer, som emmer af solskin, håb og natur. Maling i pastelfarver er blevet uhyre populære de sidste par sæsoner, og de lækre og lyse farver, får dine rum til at syne større og mere rummelige.

Hos Gebenna har vi skabt farven Serene, som du kan se her, som er en blød og let pastelgrøn vægfarve, og vores svar på et af årets absolut hotteste trendfarver.

Annonce


Pastel maling

Pastelfarver og støvede jordnære nuancer bringer lys og balance ind i hjemmet, hvilket skaber ro og plads til fordybelse. Den lyse grønne farve minder os om det spæde forår, hvor naturen vækkes til live igen. Pastel grøn maling skaber en behagelig atmosfære og er ideel til især køkken, spisestue og soveværelset.

Den støvede grønne pastel maling går utroligt godt i spænd med vore andre pastelfarver. Kombinerer du den med en sart rosa eller lyserød nuance, skaber du et let og feminint udtryk. Se eksempelvis vores trendfarve Sweet Harmony som er en let men varm rosa farve, som står i smuk kontrast til den støvede grønne vægmaling.


Leg med farver på væggen

Når du skal skabe smukke farvekombinationer, kan du med fordel gå efter at skabe en treenighed af farver. Her har vi valgt at komplimentere den grønne vægfarve Serene med den varme rosa Sweet Harmony. Som gennemgående grundfarve har vi valgt den lyse og naturlige Winter sun, som er en lys, varm greige nuance. Normalt er den klassiske go-to som grundmaling hvid eller knækket hvid, men med en beige eller grå nuance, skaber du et moderne look, uden at gå på kompromis med det klassiske og stilrene nordiske naturlige look.

Pastel maling er en utrolig smuk løsning. Lad den komme helt til sin ret ved at vælge en helmat vægmaling. Vores Gebenna væg- og loftmaling i glans 5 sikrer dig et ensartet of refleksfrit resultat, hver gang!

Er du ikke så meget til at blande flere farver i din boligindretning? Du kan også vælge at male tone-i-tone, hvilket skabet et roligt og stilrent udtryk. Mal eventuelt væggen i en lys grøn nuance, og mal paneler i en mere mættet grøn tone.


Grønne farver og inspiration

Søger du inspiration til indretning af dit hjem med grøn vægmaling? Læs vores blogindlæg om alle de forskellige smukke grønne nuancer vi fører, samt hvad de gør ved rummet. Her kan du også se vores store sortiment af dekorative løsninger, som kan anvendes sammen med grøn vægmaling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.