Annoncørbetalt indhold

Guide: gode grunde til at bruge et kuvertlagen til din seng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du gerne vil give dig selv de bedste rammer for en god nattesøvn, er en god seng ikke til at komme udenom. For selvom der er mange ting som eksempelvis stressniveau, koffein, lys og meget andet, der påvirker din søvn, så kan du være sikker på, at en dårlig seng hurtigt kan sætte en kæp i hjulet på dine drømme om at sove godt.


Annonce

Men en god seng handler ikke bare om gode madrasser, åndbarhed og så videre. En god seng handler også om at vælge en god dyne, gode puder og goder lagener.


Her spiller især valg af lagen ind på sengens komfort. Der findes nemlig ikke noget værre end et lagen, som ikke passer ordenligt til sengen eller madrassen, og som derfor ikke bliver liggende i løbet af natten, når du ruller rundt og så videre.


Dertil kan det også anbefales at vælge et lagen i en god kvalitet, da det hjælper på både åndbarhed og overordnet komfort i sengen.


Her er det bl.a. en rigtig god idé at bruge et kuvertlagen, hvis din seng har en topmadras, da kuvertlagener kommer med rigtig mange fordele sammenlignet med traditionelle lagener.


Hvad er et kuvertlagen?

Et kuvertlagen er designet til at passe helt perfekt om din topmadras. Et traditionelt lagen lægges over din madras og stoppes ned under madrassen for fastgørelse. Her adskiller et kuvertlagen sig ved at dække madrassen på begge sider, så du skal putte lagenet rundt om din topmadras i stedet for at lægge lagenet over madrassen.


Derfor minder et kuvertlagen mere om et dynebetræk, da lagenet trækkes ud omkring madrassen for et perfekt fit.


Fordele ved kuvertlagener

En kuvertlagen har den helt store fordel sammenlignet med traditionelle lagner, at det ikke flytter sig eller ruller op i kanterne, når du sover. Hvis du bruger normale lagner, kender du sikkert til, at de kan være svære at fastgøre ordenligt i siderne eller under madrassen, hvorfor lagenet vil rykke sig, hvis du bevæger dig meget under søvnen.


Dette kan du dog undgå helt med et kuvertlagen, da det altid vil sidde helt perfekt om madrassen, så er er du sikker på, at det bliver, hvor det skal, når du ruller rundt og vender dig om natten.


Du kan købe kuvertlagener i forskellige størrelser på samme måde, som du kan med traditionelle lagener, og du kan finde kuvertlagener, som passer til tykkelsen på lige netop din topmadras, så du bliver sikret et perfekt fit til enhver tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.