Annoncørbetalt indhold

Guide til Østerbro: Lær at strikke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er blevet virkelig populært at strikke og at lave hjemmelavede karklude, striktrøjer og huer. Bor du i København eller omegn, og vil du også gerne lære at strikke, så læs med i denne artikel, hvor du kan lære om det nye kreative mødepunkt centralt på Østerbro. Der er nemlig åbnet et nyt kreativt værksted, som hedder The Fiddlery, hvor der er plads til både nybegyndere og erfarne strikkere. Lær at strikke, få hjælp til opskrifter, der driller eller til garnvalg og bliv en del af et fællesskab - der er plads til alle.


Annonce

Et kreativt værksted

Man kan kun lære at strikke ved rent faktisk at gøre det og ved at prøve sig lidt frem. Det er der rig mulighed for hos The Fiddlery, hvor du som medlem har adgang til 1100 kvadratmeter med værksteder, en butik med materialer og fællesskab med andre ligesindede. Du har mulighed for at tage kurser i blandt andet strik, hvor du kan starte som nybegynder eller lære nye og mere avancerede teknikker, så du bliver endnu bedre. Det kreative værksted har nærmest altid åbent, så har du blot brug for et par timers afbræk fra hverdagen, kan du som medlem droppe forbi og få brugt dine kreative evner.


Sådan fungerer det

Der er to muligheder, hvis du også har lyst til at lære at strikke hos The Fiddlery. Enten kan du købe et dagspas, eller også kan du købe et måneds pas. Dagspasset er for dig, der en gang i mellem har brug for at komme forbi, eller for dig, som ikke ved, om værkstedet er det rette sted for dig, og som ønsker at afprøve det først. Månedspasset er for dig, som ofte vil udleve din kreative side. Her har du mulighed for at komme forbi lige præcist, når du har lyst. Som medlem af The Fiddlery har du desuden adgang til en lang række arbejdsstationer, for eksempel et glassurrum, drejeskive eller et klatkammer.


Vejledning i værkstederne

Hvad enten du kommer alene eller sammen med nogle venner, så har du mulighed for at få sparring og gode råd af de dygtige kunsthåndværkere på stedet. Kunsthåndværkerne befinder sig på The Fiddlerys værksteder og kan hjælpe dig i tidsrummet, hvor der er åbne og helt gratis vejledningstimer. Er du ved at lære at strikke, kan du få hjælp til at komme videre med dit projekt eller inspiration til dit næste projekt eller et spændende materialevalg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.