Annoncørbetalt indhold

Guldringens udvikling gennem tiden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Guldringe er et velkendt smykke. De symboliserer kærlighed, social status og velstand. Det siges, at hvis man bærer guld, så vil lyset reflektere sådan, at man kommer til at se bedre ud. Hver dag bærer mange mænd og kvinder guldringe, hvilket er med til at få dem til at udstråle eksklusivitet og selvsikkerhed. Når man køber en guldring, så er det særligt køb og en vigtig beslutning. Man kan få guldringe i mange forskellige former, størrelser og designs. Antikke guldringe vil ofte have en sten på sig, hvorimod moderne guldringe har færre sten eller ingen sten. Er du på udkig efter en unik guldring eller smykker så find smykker her.


Annonce

Guldringe til kvinder

I mange århundrede har kvindens guldring været et symbol på magt og elegance. Faktisk var den første guldring en signet ring. Kvindernes ringe blev brugt til at forsegle diverse dokumenter og stemple vokssegl på korrespondance, både en symbolsk og praktisk brug, da den lod de kvindelige kongelige udøve en autoritet uden begrænsninger ved at regere personligt.I dag køber kvinder oftere en guldring af en anden årsag, nemlig for at pynte sig. Ringe kan være med til at fremhæve ens personlighed og stil. Uanset hvilken type ring man er til, så findes der en guldring til enhver smag. Find smykker her, hvor udvalget af guldringe er stort


Guldringe til mænd

Det er igennem de seneste årtier blevet moderne for mænd, at gå med guldringe og andre smykker. Historien om guldringe kan spores helt tilbage til det gamle Rom, hvor kejser Nero vedtog en lov i 67 e.Kr. Loven tillod at senatorer og ryttere fik retten til at bære det populære metal. Selvom det hele tiden bliver mere moderne med smykker til mænd, så er det ikke et nyt fænomen. Find smykker her, hvis det er herreringe, som du leder efter.


Guldringe som forlovelsesringe

Tilbage i middelalderen var guld et efterspurgt metal, da det især blev brugt til at fremstille våben, ornamenter, mønter og smykker til ceremoniel brug. Senere i det 12. århundrede blev guld i Europa nemmere at købe. Det ankom fra Mellemamerika gennem nogle handelsruter til Europa. Dette var begyndelsen på en ny trend blandt de mere adelige, da de fik guldringe som et tegn på kærlighed eller trolovelse. En trend som er blevet til en tradition i det meste af verden. I dag bæres en vielsesring oftest på den fjerde finger, ringfingeren, på ens venstre hånd. Det eneste land, hvor ringen bliver båret på en anden ringer, er Iran. Her er det en trend, at man har vielsesringen placeret på tommelfingeren. Find smykker her hos anotherslegacy.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.