Annonce
Livsstil

Høkassen tilbage i køkkenet

Det kræver planlægning at tilberede sin mad i høkasse, siger madskribent Katrine Klinken - men så kan man til gengæld lave noget andet imens. Foto: Tine Falck
De fleste har allerede alt, de skal bruge, for at lave mad i høkasse, og ifølge madskribent Katrine Klinken er der flere gode grunde til at gå i gang. En høkasse giver nemlig både en energibesparelse og gør maden bedre.
Annonce
Indland

Børsen i København skal renoveres for millioner: Ødelægges langsomt indefra

Annonce

Ingen grund til panik: Priserne på brænde og træpiller rasler ned

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

P-piller var ved at slå Karen ihjel: Kvinder vælger i stigende grad andre former for prævention

Læge hives i retten for flere sexovergreb på patienter: - Jeg skulle bare sige det til 'Hr. Doktor', hvis det blev ubehageligt.

Kirkegård er blevet en turistattraktion: Gæsterne er ellevilde med den kreative juleudsmykning

Annonce