Annonce
Byliv

Han ramte muren og satte sin café til salg: Nu har kæmpe kunde-opbakning reddet livsværket

Sol Wingfield Digbys livsværk er reddet. Han sender en stor tak til sine kunder, der har gjort en kæmpe forskel. Foto: Jens Mouvielle
Sol Wingfield Digby havde egentlig taget det ultimative skridt og sat sin elskede café Mælk og Honning til salg, men efter massiv kundeopbakning er salget afblæst.

Der er blevet betalt for to kopper kaffe, selvom man kun skulle drikke en. Og der er blevet sagt: ‘vi skal nok komme og støtte dig’ et utal af gange.

Sol Wingfield Digby kan ikke lade være med at smile, når han fortæller om den enorme opbakning, han har fået, siden det stod klart, at han var nødt til at forsøge at sælge sin elskede café, der i den grad var presset som konsekvens af coronaens restriktioner.

Den store opbakning fra kunderne har nemlig betydet, at alle tanker om salg er afblæst, og at Sol og familien nu igen tør tro på projektet om at drive familiecaféen Mælk og Honning på Gammel Køge Landevej 22M i Valby.

Annonce

- For et halvt år siden kunne jeg ikke se en vej ud. Jeg måtte betale caféens regninger med min opsparing, som dermed forsvandt, og de røde tal voksede sig hurtigt større og større. På det tidspunkt var min eneste mulighed at forsøge at sælge den her drøm om at drive en café, siger Sol Wingfield Digby inden han lyser op og skifter til noget mere positivt:

- Jeg havde ikke troet på, at situationen kunne vende, men jeg må bare sige, at vores gæster er noget ganske særligt. Deres opbakning har betydet, at vi nu kan begynde at se lyset for enden af tunnelen, og derfor er alle tanker om salg også afblæst. Nu tør vi tro på det igen.

Nye tiltag på vej

Der er ingen tvivl om, at der skulle noget ekstraordinært til for at vende situationen i Mælk og Honning, der har eksisteret i 2,5 år og dermed har haft størstedelen af sin eksistens i coronatiden. Heldigvis er ekstraordinært lige det, de har fået.

- Vi er næsten fuldt booket i weekenderne på siddepladser, så lige nu ser vi efter muligheder både inde og ude i forhold til at øge kapaciteten på den front. Derudover har vi besluttet at udvide vores åbningstider, så det kommer til at ske, lige så snart vi har fået styr på det praktiske, siger Sol.

Jeg havde ikke troet på, at situationen kunne vende, men jeg må bare sige, at vores gæster er noget ganske særligt. Deres opbakning har betydet, at vi nu kan begynde at se lyset for enden af tunnelen, og derfor er alle tanker om salg også afblæst.

Sol Wingfield Digby, indehaver af Mælk og Honning

Mælk og Honnings koncept om at give Valbys mange børnefamilier mulighed for at komme ud og spise i rammer, der også passer til de mindste, har i den grad høstet roser blandt de lokale. Nu har det dog også fået national anerkendelse.

Sol Wingfield Digby og familiens café er nemlig blevet nomineret til Børn i Byens pris som ‘Årets børnevenlige spisested’.

- Vi er enormt stolte af den nominering, for det taler jo lige præcis ind i den tanke, vi havde med caféen her. På den måde er der jo lige pludselig mange positive historier her, og det er virkelig dejligt, ikke mindst for moralen, efter den her svære periode, siger Sol.

Prisen for Årets børnevenlige spisested gives 21. november, og der kan stemmes frem til den 10. november på bornibyen.dk.

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Klumme

Gammel motorcykelfabrik har fået nyt liv – Humlebien i Nimbusparken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hunde i byen

Løs hund overfaldt Jonatan: Fodboldtræning endte på hospitalet

Alarm 112

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Støj

Eva-Sabrina er træt af larmende fejemaskiner tidligt om morgenen: - Det slider på mig

Byliv

Vedat laver telefoner og giver dem væk gratis: Ingen børn skal opleve det samme som jeg gjorde

BUTIKSLIV

De var ved at dreje nøglen om: Nu fejrer legendarisk tegneseriebutik rund fødselsdag med fest i to dage

S-politik?

Brugte kommunale medarbejdere til S-politik: Skarp kritik af overborgmesteren

Klumme

Vi vil gerne nedbringe CO2-udledningen - bare ikke i vores egen baghave først

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

debat

Kommunen er for kompliceret, når selv borgmesteren er forvirret

Og det er gratis at deltage

Øl til en 10'er og politikerbanko: KøbenhavnLIV inviterer til fredagsbar

Forurening

Massivt fund af kræftfremkaldende stof vækker bekymring: Findes PFOS også i København?

Byens Bedste LIV

RUST ryster rustet af sig og genåbner med ny energi

Annonce