Annoncørbetalt indhold

Har du angst eller stress? Måske er hypnose et forsøg værd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for hypnose? Det kan være svært at vide, for har du aldrig prøvet det, så kan det være fristende bare at hive fat i en psykolog i stedet – med dem ved du trods alt, hvad du får. Når det så er sagt, kan hypnose være din nøgle til at blive angstfri, slippe af med flyskræk eller motivere dig til vægttab (med tryk på ordet ”kan”). Skal du bruge hypnose i København, hvor skal du så lede henne?


Annonce

Hypnotisør i hovedstaden? Prøv Fredholm Hypnose

Søger du en hypnotisør i København, kan du fx prøve hos Fredholm Hypnose. Kasper Fredholm er uddannet hypnotisør og har tidligere medvirket i DR-programmet ”Petra elsker sig selv”, hvor at han anvender hypnose til at styrke hovedpersonens selvværd. Øget selvværd er blot ét af talrige goder, hypnose kan give. Måske undrer du dig over, hvad et forløb hos en hypnotisør konkret kan give dig.


Få redskaberne til at mestre din stress

Lad os tage behandling mod stress som et eksempel. Hos Fredholm Hypnose i København kan du få fjernet de indre konflikter, der er skyld i din stress, og du får hjælp til at identificere såvel negative som positive tankemønstre. Med andre ord bliver din stress ikke fjernet med et trylleslag, men du får de redskaber i hænde, du skal bruge til at mestre din stress. Hvad så med ting som social angst?


Døjer du med social angst? Måske kan hypnose hjælpe

Med hypnose i København kan du få ændret de negative overbevisninger til positive handlemønstre, ved at dine underbevidste ressourcer bliver sat i brug mod din angst. Hvis du er træt af at være ræd for sociale situationer og lever i ensomhed, fordi du ikke tør tage kontakt til andre og er usikker på, hvordan du plejer sociale relationer, er hypnose hos en uddannet hypnotisør måske et forsøg værd.


Find en uddannet hypnotisør til hypnose i København

Vil du gå til en hypnotisør, så kan du med fordel vælge én med en hypnose uddannelse. Nu varierer det en del, hvad læringsindholdet i sådan en uddannelse er, men generelt så giver de hypnotisører nogle metoder og værktøjer at vælge imellem. Så ender de ikke med at skære alle klienter over én kam – formentlig. Fredholm Hypnose har et kursus på tre måneder, hvor de uddanner hypnotisører.


Måske lyder det vildt at gå til hypnotisør. Men er det muligt, at det virker, hvorfor så ikke prøve det?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.