Annoncørbetalt indhold

Har du brug for nyt boliginteriør?

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er der noget, der virkelig kan friske dit hjem op, så er det nyt interiør. Hvis du føler, at dit hjem trænger til en makeover, er det klart nemmere at købe nyt interiør end det er at male. Og tit har interiøret også en større effekt. Uanset hvilket rum, du gerne vil fokusere på, kan du altid finde noget nyt og spændende interiør. Det kan være, at du gerne vil have nogle nye farver i rummet. Eller at det skal være enten mere moderne eller gammeldags. Alt det kan nyt boliginteriør hjælpe dig med.

Hvad med en makeover af badeværelset?

Annonce

Hvis du synes, at dit badeværelse er blevet lidt kedeligt at se på, kan du let få det til at se mere frisk og spændende ud. Et nyt, smart badeforhæng med en matchende bademåtte i nogle friske farver kan virkelig gøre underværker for hele rummet. Du kan også gå all-in og købe matchende sæbedispenser, håndeklædeholder og vasketøjskurv. På relativ kort tid, og med en minimal indsats, kan dit badeværelse se splinternyt ud.

Du kan få meget mere inspiration til at indrette dit badeværelse på www.ideshoppen.com.

Entreen er dit hjems førstehåndsindtryk

Måske er du allerede godt tilfreds med dit badeværelse. Så er det selvfølgelig ikke det rum, som du skal købe nyt interiør til. I stedet kunne det måske være en idé at kigge på din entré i stedet? Det er trods alt det første, dine gæster ser, når de ankommer. Her kunne det måske være en god idé med en ny skoreol? Der findes et utal af reoler, som du kan vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en, der passer til det udtryk, som du gerne vil have i entreen.

Hvad med et bålfad udenfor?

Sommeren er som bekendt over os og er der et sted vi elsker bruge vores tid, så er det uden for på terrassen. Derfor kan et bålfad også være en virkelig god idé, hvis du gerne vil have noget nyt på din terrasse. Bålfadet er både superhyggeligt og meget æstetisk. Og så er det et godt samlingspunkt, når I gerne vil hygge udenfor. Der findes flere modeller og varianter af bålfadet, så du kan sagtens finde et, når der passer til din terrasse. Når først bålfadet er blevet sat op, kan du invitere gæster over til blandt andet snobrød og ristning af skumfiduser. Det er så hyggeligt. Særligt om sommeren, men også resten af året, når vejret tillader det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.