Annoncørbetalt indhold

Har du fået hund? Sådan vælger du det rette foder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Det bør enhver hundeejer være bekendt med.

Som hundeejer skal du bruge tid og energi på at vælge det rette foder med henblik på at sikre en så sund trivsel og udvikling som overhovedet muligt for din hund. I denne artikel præsenteres du for, hvilke egenskaber hundefoderet skal indeholde, og hvad du ellers skal være opmærksom på ved køb af hundefoder.

Annonce

Foderet skal være kornfrit

Ikke alle hundeejere er klar over det, men sandheden er den, at rigtig meget hundefoder indeholder korn i større eller mindre mængder. Dette kan være problematisk af flere årsager. I hvert fald anbefaler de fleste fageksperter, eksempelvis dyrlæger, at købe hundefoder uden korn. Kornfrit hundefoder har bl.a. den fordel, at det bidrager til et afbalanceret blodsukkerniveau. Med andre ord har det en positiv indvirkning på hundens sundhed.

Hundefoder med insektprotein gavner din hund – og miljøet

Der er op til flere gode argumenter for at købe hundefoder med insektprotein.

Først og fremmest er det en kendsgerning, at hundefoder med insektprotein er en sund foderkilde for din hund. Foderet indeholder typisk kun naturlige ingredienser, og foderet er med til at sikre særlig høj fordøjelighed. Det er tilfældet for foderet fra Bellfor.

Og når ja, så er det også et miljøvenligt alternativ til meget andet hundefoder. Det forholder sig nemlig sådan, at produktionen kræver markant færre ressourcer. Vil du derfor gøre noget godt for din hund og miljøet, så køb hundefoder med insektprotein. Det kan du f.eks. gøre her: https://dk.bellfor.info/Hundefoder-med-insektprotein.html

Vælg foder med et lavt allergipotentiale

I dit valg af foder bør du også fokusere på at vælge noget foder med et lavt allergipotentiale. Bellfor hundefoder med insektprotein er et godt eksempel på foder med nærmest intet allergipotentiale. Du kan læse mere på linket fra forrige afsnit.

Har du fundet det rette foder? Så hold dig til det

Du har langt om længe fundet det perfekte foder til din hund, og det er selvfølgelig lidt af en sejr.

Så længe foderet bidrager positivt til din hunds trivsel og udvikling, er der naturligvis ingen grund til at skifte dette ud med noget andet foder. Din hund vil med al sandsynlighed reagere negativt på et pludseligt foderskift, hvorfor du bør undgå det. Vælger du af den ene eller anden grund at skifte hundefoder, så lad lige så stille hunden vænne sig til det nye foder. Hundens fordøjelsessystem skal nemlig vænne sig til forandringen.

Køb stort ind og spar penge

Rigtig mange forhandlere af hundefoder yder mængderabat. Det betyder, at du vil kunne gøre en rigtig god handel ved at købe hundefoder i store mængder. Når du har fundet det rette hundefoder, så tøv ikke med at købe mange kg. ad gangen.

Hundefoder af høj kvalitet har typisk en lang holdbarhed, hvorfor det som udgangspunkt ikke er et problem at købe foder i en vis mængde. Hvor meget du kan spare ved at købe stort ind varierer fra produkt til produkt og fra forhandler til forhandler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.