Annoncørbetalt indhold

Har du spildt vand i din Macbook?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi bruger i dag smarte teknologiske produkter konstant. Vi har vores telefon, som ofte hænger trofast med overalt. Computere, højtalere, selv køkkenmaskiner og så videre er over det hele. Det er med til at gøre vores hverdag mere effektiv. Men hvad skal man så stille op, når man ved uheld kommer til at spilde væske i vores yndlingsprodukter?


Annonce

Få hjælp hvis du har spildt vand i din macbook på internettet. Det kan være rigtig uheldigt og frustrerende at få spildt vand eller lignende ud over sit tastatur på sin MacBook. Det kan ske for selv den bedste. Det gælder uanset om man er klodset eller ej. Man kan være nok så forsigtig, og pludselig er uheldet ude.


Hjælp – hvad gør jeg?

Hvis man er så uheldig at have spildt vand på sin MacBook, er der nogle få førstehjælpsting, man kan gøre. Først og fremmest gælder det om at tage sin lader ud af computeren. Efterfølgende bør man hurtigt tørre det synlige væske af. Så hurtigt som muligt bør man få vendt computeren på hovedet med et viskestykke mellem tastatur og skærm. På den måde kan vandet komme ud.


Indlevering til service

Hvis man vil være helt på den sikre side, kan man til fordel indlevere computeren til et værksted. Samtidig bør man aldrig prøve at tænde for computeren, lige efter at skaden er sket. Dette kan i værste tilfælde være med til at kortslutte den. Hvis man indleverer sin vandbeskadigede computer, vil alle delene blive skilt ad. Derefter bliver de renset med en særlig væske.


Hvis man har spildt noget væske med sukker i, kan det være mere problematisk. Dog vil det kunne være muligt at redde ved hjælp af en ultralydsrenser. I nogle værre tilfælde vil det være nødvendigt med et skift af hele tastaturet.


Et ekstra godt tip

Et andet godt tip når man har spildt noget på sit tech-grej, er at få suget fugten ved hjælp af ris. Man kan derfor lægge sin MacBook i en kasse, som fyldes med ris. Dette vil kunne suge meget af fugten indeni, som viskestykket ikke kan komme til.


Der er ingen garanti for, at en MacBook kan overleve en vandskade. Dog er chancerne gode, hvis man er hurtig til at udføre førstehjælpen. For at være helt på den sikre side, kan man til fordel sørge for at få den indleveret til et tjek. På den måde sikre man også at man ikke ødelægger mere end man gavner sin MacBook.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.