Annonce
Støttekoncerter

Havekoncerter gav 40.000 kroner til udsatte børn

Kendte musikere spillede i Vanløse det meste af weekenden. Her er det værtinde Jette Hill Ludvigsen flankeret af 2 x far og søn, henholdsvis McEwan og Koppel. Privatfoto.
Hele weekenden spillede musikken i Vanløse, og det kommer nu børn til gode via Børnehjælpsdagen og Joannahuset.

Artiklen er opdateret. I den oprindelige stod der, at der var indsamlet en kvart million til udsatte børn. Det beløb var forkert. Det rigtige beløb var 40.000. Vi beklager fejlen.

Denne weekend lagde Jette Hill Ludvigsen og hendes familie igen have, hus og terrasse til hele fire formiddags- og eftermiddagskoncerter.

For at hjælpe corona-ramte musikere, arrangerer hun med top professionelle danske musikere koncerter, så musikerne med største omtanke og forsigtighed kan komme ud og spille for deres store publikum.

Annonce

Denne weekend bød på to koncerter lørdag George Michael hyldest ved Benjamin & Marie Carmen Koppel i selskab med Patrick Dorgan, Bryan Rice og band.

Søndag startede koncertdagen kl. 12.00 med formiddagsjazz ved de to musikalske legender og store personligheder Anders Koppel & Tom McEwan i selskab med deres sønner Benjamin Koppel & Oliver McEwan.


Det er meget meningsfuldt for mig og min familie, at gøre en forskel for andre

Jette Hill Ludvigsen


200.000 til de corona-trængte musikere

Søndag eftermiddag blev haven et paradis for David Bowie-fans, da store navne som Mark Linn, Silas Bjerregaard & Christian Hjelm i selskab med stryger kvartet, Benjamin Koppel og band lod tonerne flyde til kæmpe begejstring hos publikum i den smukke solbeskinnede have.

Sideløbende med koncerterne appellerede Jette Hill Ludvigsen weekendens mange gæster i haven til at hjælpe med at samle økonomiske midler ind til udsatte børn og unge.

Det lykkedes at indsamle 40.000 til børnene, og 200.000,- i billetsalg til musikerne. Bravo, siger vi bare, her på VanløseLIV.

- Det er meget meningsfuldt for mig og min familie, at gøre en forskel for andre", siger Jette Hill Ludvigsen, der allerede i den kommende weekend åbner haven for en af Danmarks gennem årtier store musikere, Aske Jacoby, der går på havescenen med band om eftermiddagen lørdag d. 22 maj. Billetter til denne koncert kan købes på Billetto.dk

Udover koncerterne havde Jette Hill Ludvigsen hevet en række professionelle tv-kollegaer og det helt store tv-produktionsudstyr ind i haven og hjemmet, så der ved lørdagens koncert blev produceret tv fra dagen.

Annonce

Kommende havekoncerter

Lørdag 29. maj: "Hyldest til Stevie Wonder" ved Mark Linn, Patrick Dorgan, Benjamin Koppel & band.

Søndag 30. maj: Søren Sko & Benjamin Koppel med band

Lørdag 5. juni: Torben Steno, Laura Illeborg & Bagkataloget - muligvis med opvarmning fra Vanløses Henning Sprogø med band

Lørdag 12. juni: Julie Bertelsen med gæst og band.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce