Annonce
Byliv

Hele Valbys teater nomineret til stor Reumert-pris: Vi er så glade og stolte

Pelle Koppel foran Teater V, der er nomineret til en Reumert i kategorien Årets Teater. Foto: PR
Teater V har mange ting at fejre i øjeblikket. Både jubilæum, bogudgivelse og ikke mindst en nominering ved årets Reumert-uddeling for Årets Teater.

Valbys lokale teater, Teater V, åbnede officielt tilbage i 2006 og kunne i vinter fejre deres 15 års jubilæum og sidst i maj udgav de derfor en jubilæumsbog.

Den fejring har fået en ekstra dimension, da det lille storbyteater på Porcelænstorvet 4 har udmærket sig i så positiv grad, at det er nomineret til intet mindre end en Reumert for Årets Teater.

Den anerkendelse, nomineringen fører med sig, er til stor glæde for hele teatret og ikke mindst for teaterdirektør Pelle Koppel.

Annonce

- Vi er så glade og stolte over nomineringen. Det betyder, der bliver lagt mærke til os, og det er i den grad en anerkendelse af alt det hårde arbejde, vi laver. Det vil være helt vildt at vinde, men bare det at blive nomineret er utrolig flot, siger Pelle Koppel og fortsætter:

- Vi kan forhåbentligt bruge det her til at skabe endnu større opmærksomhed på teatret og på nogle af alle de gode ting, vi laver.

Afgøres snart

Prisen for Årets Teater uddeles til et teater eller et scenekunstkompagni, som har gjort sig særligt bemærket inden for denne Reumert-sæson, og det er første gang, prisen er i spil ved årets uddeling.

Pelle Koppel vurderer, at dele af indstillingen kommer, fordi Teater V har gjort meget ud af at finde på løsninger til, hvordan man kunne få kultur hjem i folks stuer, når de nu ikke kunne komme ud.


Vi er så glade og stolte over nomineringen. Det betyder, der bliver lagt mærke til os, og det er i den grad en anerkendelse af alt det hårde arbejde, vi laver.

Pelle Koppel, teaterdirektør for Teater V


- Vi har gjort et stort stykke arbejde i at være til stede under corona på de måder, det nu engang kunne lade sig gøre med online-forestillinger, digitale konkurrencer osv. Det har været vigtigt for os at give folk mulighed for at få kultur, og når de ikke kunne komme til os, måtte vi finde på en løsning at komme ud til dem, siger Pelle Koppel.

Det afgøres, hvem der skal have prisen ved afstemning, og selve kåringen finder sted søndag 6. juni.

Teater V er nomineret sammen med Dynamo Workspace, Teater Momentum, Mungo Park og BaggårdTeatret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce