Annonce
I byen

Hemmelig cocktailbar: Curfew har fået ny adresse

Den portugisiske ejer Humberto Marques er kommet ud på den anden side af corona-krisen og ser nu frem til, at køligere temperaturer vil lokke gæsterne til hans hemmelige bar. Foto: PR
Gennem en årrække har cocktailbaren Curfew ligget gemt af vejen som en ægte smugkro på Stenosgade, men nu er baren med den hemmelige adgang åbnet på Vesterbrogade.

Det er ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det, men der ligger altså en cocktailbar gemt bag adressen Vesterbrogade 20, hvis indgang fra gadeplan ellers er ret anonym.

Faktisk lå cocktailbaren Curfew, som du kan få adgang til ved at ringe på en særlig dørklokke med inskriptionen "Please ring the bell", i Stenosgade siden åbningen i 2015.

Men nu har den portugisiske ejer Humberto Marques valgt at byde velkommen i sit 1920'er-univers, der ligger bag en hemmelig biblioteksindgang, i nye lokaler.

Annonce

Detaljen er i fokus

Faktisk er det ikke taget helt ud af den blå luft, at der er adgang gennem det, der ligner et bibliotek, for tilbage i slutningen af 1800-tallet var der netop bibliotek på adressen Vesterbrogade 20.

Dermed skinner Humberto Marques' store passion for den gamle æra i den grad igennem, og alt i indretningen er gennemført ned til mindste detalje.

Bag den hemmelige indgang fra Vesterbrogade finder man et helt særligt 20-er-univers.

Her spilles udelukkende jazz, swing eller blues i højtalerne - ja faktisk kan man sige, at der er tale om hel lille tidslomme.

Annonce

Gæsterne får god service

Men det bør bestemt ikke være en frygt, at alkoholen ikke strømmer lige så frit, som man ønsker det, selv om det skal forestille at være en forbudstid.


Vi gør noget ud af at snakke med gæsterne, og få dem til at føle sig specielle. Alle skal gå glade herfra, og så er det et sted, hvor vi har fokus på detaljen

Humberto Marques, ejer


Humberto Marques sætter et stort fokus på, at gæsterne møder en god service, når de træder ind i baren, og derfor siger han også stop for flere i indgangen, når der ikke længere er plads til, at alle kan sidde ned.

- Vi gør noget ud af at snakke med gæsterne, og få dem til at føle sig specielle. Alle skal gå glade herfra, og så er det et sted, hvor vi har fokus på detaljen, siger han til VesterbroLIV.

Alle cocktails koster omkring 140-150 kroner, og i baren accepterer man betaling via bitcoin ud over de sædvanlige Visa og Mastercard-kort.

Og så indtages de våde varer altså også for en aften lidt i smug i en hel svunden tid bag indgangen, der nu ligger på Vesterbrogade.

Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker bombe- og dødstrusler mod Radio Loud

København

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Dødsfald: En kulturpolitisk praktiker er gået bort

Sundhed

Ældre får ikke besøg - og raske bliver ikke udskrevet: Sådan rammer sygeplejerske-strejken i København

Debat

Skolestart: 37 familieformer er andet end bare ’mor og far’

Sygeplejerskernes strejke

Sygeplejerske-strejken breder sig: 'De betyder umindeligt meget. Alle andre er jo døde'

BYLIV

Borgmester efterlyser redskaber, der kan bremse voldsomme huslejestigninger

Klima og miljø

Hokus pokus: Fortov og asfalt renser nu luften ved skole

Alarm 112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Klumme

Mai & Rådhuset: Skeletterne vælter ud af skabet

København

Danmarks første te-bar er åbnet på Nørrebro og bag konceptet står en af Københavns bedste bartendere

Alarm 112

Tiltale: Mænd førte regnskab over narkosalg på telefon

København

Sygeplejersker udvider strejke med fertilitetspersonale

Annonce