Annoncørbetalt indhold

Hold dine drikkevarer tempererede

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er helt genialt at have et termokrus og en termokande, når dine drikkevarer skal kunne holde på temperaturen i flere timer. Når du bruger den type krus og kander, så kan du nyde både kolde og varme drikke, når du er væk fra dit hjem. Du tager simpelthen drikken med, når du skal på farten.

Det er både nemt og bekvemt, at du selv kan medbringe dine drikkevarer to go. Tag dem med hjemmefra, og gå aldrig ned på friske drikke.

Annonce

Termokrus fås i flere varianter

Vores forskellige termokrus er meget populære,” fortæller Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk. Hun viser mig nogle af de mest solgte termokrus, imens hun fremhæver deres gode termo-egenskaber. ”Der findes både krus med og nogle uden låg,” fortsætter hun, ”dem med låg er særligt velegnede til at have med på tur. De kan for eksempel stå i en cykelkurv eller en barnevogn, eller du kan simpelthen bare bære den i hånden. Termo-effekten gør, at koppen ikke bliver varm på ydersiden, selvom der er skoldhed væske i den.”

Krusene uden låg er så pænt lavet, at de sagtens kan sættes på bordet ude i haven eller inde i stuen,” siger hun og viser mig også et par af den type termokrus på tilbud.

Opbevar kolde eller varme drikke i en termokande

Termokander har været kendt i virkelig mange år,” fortæller Ida Anette Aas Bundgaard, mens hun viser mig nogle af de nyeste termokander i sortimentent hos Hvidevareshoppen. ”I årenes løb er teknikken, designet og materialerne blevet forbedret, og derfor kan nogle af de bedste termokander holde virkelig længe på temperaturen. Nogle af modellerne kan holde på den varme temperatur i henved 12 timer og på den kolde i omtrent 24 timer. Det gør det ekstra praktisk at opbevare kolde eller varme drikke i en termokande. Desuden er de også over år blevet bedre til at holde på drikkevarens smag,” slutter hun med et smil.

Opbevar, og medbring kolde og varme drikke i termokrus og termokander

Både termokrus og termokander af god kvalitet gør det behageligt og nemt at opbevare og medbringe drikkevarer, der skal holde en bestemt temperatur så længe som muligt. Og der er mange forskellige typer og brands at vælge imellem.

Brug dem ude eller hjemme, eller snup din drikkevare med dig, når du er på tur. Den kan holde temperaturen det meste af dagen i kruset eller i kanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.