Annoncørbetalt indhold

Husk dit ESTA når du flyver til USA fra København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du vil afsted til USA fra Danmark, så er det letteste som regel at rejse fra Københavns lufthavn. Det kan være en god idé at tjekke op på alt i forhold til din rejse i god tid, for der er en del praktiske ting som der skal være styr på inden afrejse og som hurtigt kan fylde for meget hvis alle tingene skal klares i de sidste par uger op til dagen hvor du skal med dit fly.


Annonce

Danmark er visumfrit i forhold til indrejse til USA – kræver kun et ESTA

USA har mange ting at byde på og det gælder uanset om du rejser alene, med vennerne eller med hele familien. USA dækker over et kæmpestort område og når du ser på et verdenskort, så kan du få en rigtig god idé om hvor lille hele Danmark er i forhold til USA. Det er derfor også let at finde attraktioner og destinationer for enhver smag, i USA og netop det er ret sandsynligt årsagen til at så mange danskere rejser til USA.

Når du rejser til USA som dansk statsborger, er man visumfri. Det vil sige at man ikke behøver at skulle forbi den amerikanske ambassade for at få en rejsetilladelse før afrejse. Der er dog et krav om et ESTA som er en anden form for rejsetilladelse, men langt lettere at have med at gøre end det gamle konventionelle visum.


Ansøg om dit ESTA online

Et ESTA er et must hvis du vil rejse til USA og det er derfor én af de praktiske ting som du med samme det er muligt, bør få søgt om. Du kan ansøge om dit ESTA online og det kan anbefales at du gør det på troværdige hjemmesider som f.eks. e-visa.dk. Der findes desværre nogle hjemmesider der er fup og du bør derfor ikke bestille på sider som du ikke har hørt om på forhånd.

Når du skal søge om et ESTA, så er der nogle praktiske ting som du helt automatisk får klaret i samme omgang, for nogle af de oplysninger der skal bruges i forbindelse med din ansøgning, kræver nemlig at du får styr på de andre ting først.


Find den bedste transportløsning til Københavns lufthavn

Det første du bør tjekke op på når du vil rejse til USA er, hvilken periode du vil rejse afsted og hvorhenne du har tænkt dig at opholde dig i USA i perioden. Det vil sige at du skal have styr på alle rejsedetaljerne fra dit hjem til du lander på dit hotel eller der hvor du vil bo i USA, til du igen lander derhjemme.

Bor du ikke i København, så er det letteste at tage toget ind til Københavns Hovedbanegård, hvor du samme sted kan tage metroen ud til Kastrup Lufthavn. Hvis du ikke er vant til metro, så kan du med fordel bruge Google Maps og vælge at du vil anvende den kollektive trafik, hvor du her vil få din guide til hvilke metroer der kører i din ønskede retning.

Man kan også tage bilen til lufthavnen, hvis man ikke er tryg ved offentlig transport og helst vil undgå dette. Det er dog en lidt dyr fornøjelse at parkere i en lufthavn, så det bør du lige overveje om er noget for dig. Tager du metroen, så stopper den i lufthavnen og du skal ikke engang udendørs for at finde frem til tjek ind.


Ansøg og modtag dit ESTA elektronisk

Når du har styr på flybilletter og ophold, så er det også vigtigt at du får tjekket dit pas for hvornår det udløber. Det kan tage alt fra dage til uger at forny et pas på dit lokale borgerservice-kontor og det er endnu en årsag til at det kan være en god idé at være på forkant med disse praktiske ting.

Er dit pas klar til en rejse til USA, så kan du ansøge om dit ESTA. Dette var som skrevet en elektronisk rejsetilladelse som du søger online. Når du har sendt din ansøgning afsted med de personlige oplysninger og detaljer om din rejse, så vil du modtage en kvittering på at du har et ESTA på din e-mail som du også har angivet i ansøgningen. Dit ESTA bliver registreret på dit pas, så du ikke behøver at have et udprintet eksemplar på dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.