Annonce
DEBAT

Hvor kommer De Konservative i mål?

- Jeg mener, vi skylder det pædagogiske personale, forældrene og vigtigst børnene, at vi tilintetgøre tavshedskulturen og i stedet taler om det, vi reelt ved, skriver Christina Sylvest Noer (S) blandt andet i dette debatindlæg. Pr-foto

Debat: 'Vi kommer i mål'. Sådan skriver Simon Aggesen i sit seneste indlæg omkring De Konservatives børnepolitiske prioritering.

Hvor er det præcis, at De Konservative kommer i mål henne? Er det med deres politisk, retoriske manøvre, der lover minimumsnormering i kommunens dagtilbud i 2022?


Annonce

De minimumsnormeringer, som De Konservative indfører, afspejler på intet tidspunkt en 1:3 - 1:6-normering ude i institutionerne.

Christina Sylvest Noer


Desværre glemmer man at fortælle om mellemregningen, datagrundlaget.

De minimumsnormeringer, som De Konservative indfører, afspejler på intet tidspunkt en 1:3 - 1:6-normering ude i institutionerne.

Tværtimod viser en analyse af kommunens egne nøgletal for det enkelte dagtilbud, at den reelle normering i virkeligheden over en hel dag hedder én voksen til 5,7 børn i vuggestuen og én voksen til 11,5 børn i børnehaven. Dette er den normering, som vores børn og det pædagogiske personale oplever dagligt.

Note: Frederiksberg-tal er behandlet efter Omsætter-tabellen af forældrebevægelsen HvorErDerEnVoksen.

Som ny kandidat for Socialdemokratiet, med særligt børneområdet som mærkesag, har jeg naturligvis haft en stor interesse for denne dataanalyse. En interesse, jeg desværre endnu ikke har oplevet hos De Konservative?

Jeg mener, vi skylder det pædagogiske personale, forældrene og vigtigst børnene, at vi tilintetgøre tavshedskulturen og i stedet taler om det, vi reelt ved.

Vi ved, de første år af et barns liv er de mest epokegørende, og vi ved, at det kræver en numerisk, korrekt bemanding, for at det pædagogiske personale over en hel dag kan levere kvalitetsstærkt arbejde.

Jeg mener, vi skal investere i barndommen. Alle børn har krav på, at der er nok voksne i deres dagtilbud, og ingen medarbejder skal føle, at de dagligt skal gå på kompromis med deres faglighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce