Annonce
København

Hvor længe skal vi acceptere Israels udryddelser?

Debat: Gang på gang falder bomberne i Gaza, og det palæstinensiske folk udryddes foran øjnene af os. Endnu engang kalder de på os. Børn og uskyldige palæstinensere skriger efter os, efter handlekraftige diplomatiske indsatser, efter beskyttelse og menneskerettigheder. I flere årtier har vi været vidne til en af verdenshistoriens længste besættelser, hvilket vi ikke må acceptere længere.

Israels politik er apartheid, en forbrydelse mod menneskeheden. Det er hetz og folkedrab, hvilket gør udryddelserne til Srebrenica 2.


Annonce

Israels politik er apartheid, en forbrydelse mod menneskeheden. Det er hetz og folkedrab.


I 2015 sagde EU, at sådanne forfærdelige forbrydelser som skete i Srebrenica i juli 1995 aldrig måtte ske igen. Men her er vi; vi ser historien gentage sig i det brændende Gaza.

Vi er vidne til en kamp, hvor det palæstinensiske folk lever i fangeskab, hvor uskyldige mennesker mister livet. Vi må stå sammen og bekæmpe segregation og autoritær statsracisme, hvilket kræver handlekraftige politikere.

Lad os gå forrest med løsningen, hvor begge parter sikres jævnbyrdige rettigheder. At sikre ret og frihed for det palæstinensiske folk - det kan vi gøre ved at anerkende Palæstina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
København

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce