Annoncørbetalt indhold

Hvordan laver man lettest en slutseddel ved bilhandel?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man køber eller sælger en bil, er det vigtigt, at der er en slutseddel inkluderet i handlen. Denne skal naturligvis være underskrevet af både køber og sælger.

Formålet med en sådan slutseddel er at sikre, at køber og sælger er enige om de vigtigste vilkår ved bilen og handlen. Har begge skrevet under, er det ikke muligt at løbe fra det.

Annonce

Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de egentlig skal bære sig ad med at lave en sådan slutseddel. Heldigvis er det ikke noget, der behøver at være videre vanskeligt.

Find en skabelon på nettet

Der findes flere steder på nettet, hvor du kan finde skabeloner, der kan bruges til at lave en slutseddel bil. Det er oplagt at bruge en sådan skabelon, da det sikrer, at du får alt med.

Der er nemlig en del ting, der skal være med på en slutseddel. Og er det første gang, man skal lave den, er det ikke sikkert, man ved, hvilke punkter, der skal være på den.

Ved at bruge en skabelon, slipper du ikke blot for at lave en pæn og nydelig opstilling. Du er også sikret, at alt, hvad der er værd at have med på den, er med på den.

Brug et værktøj til at autogenerere den

Der findes også en række værktøjer på nettet, der kan autogenerere den. Det foregår blot ved, at du indtaster bilens nummerplade, og herefter hentes alle tilgængelige informationer om den.

Det er en smart løsning, da der er meget lidt manuelt arbejde ved det. Det er dog vigtigt, at du sørger for at gennemgå alle oplysninger, inden du skriver under på den.

Hertil skal det også nævnes, at det ikke er alle informationer, der kan hentes ud fra nummerpladen, hvorfor der fortsat vil være informationer, sælger selv skal angive.

Alle bilhandler bør inkludere en slutseddel

Uanset om du er køber eller sælger, bør du insistere på, at begge parter skriver under på en slutseddel. Kun på denne måde kan I nemlig sikre, at der ikke opstår uenigheder.

I og med, at det ikke tager lang tid at lave en sådan slutseddel, er der ingen grund til at undlade. Bruger du en skabelon eller et onlinebaseret værktøj, er det nemlig klaret på ingen tid.

Ydermere bør det nævnes, at jo mere specifik og informationsrig, den kan gøres, jo bedre er det. Det medfører nemlig, at der er meget lidt, der kan opstå uenigheder eller tvivl om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.