Annoncørbetalt indhold

Hvordan man kan gøre sin bolig mere energieffektiv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting, man kan gøre for at gøre sin bolig mere energieffektiv. Dette kan både være til gavn for miljøet, men også for ens egen pengepung. Et godt sted at starte er ved at få undersøgt, hvordan din bolig bedst muligt kan energioptimeres - få mere information hos Easygreen.dk.

Hvad betyder det at have en grøn bolig?

Annonce

En grøn bolig er en bolig, der tager hensyn til miljøet. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og det er ikke kun noget, der handler om at spare på el og varme. En grøn bolig kan også have fokus på bæredygtighed, genbrug og vedligeholdelse. Derudover kan en grøn bolig også have fokus på sundhed, da det er vigtigt for os mennesker at have et sundt indeklima i vores hjem. Et af de bedste eksempler på en grøn bolig er et hus bygget af træ. Træhuse har en meget lang levetid, hvilket betyder at de fleste træhuse bliver bygget med henblik på at kunne blive brugt i mange år fremover - hvilket er med til at mindske belastningen på miljøet.

Introduktion til zero waste-livsstil

Zero waste er en livsstil, der handler om at producere så lidt affald som muligt. Dette kan man gøre på flere forskellige måder, og det kræver typisk en del forandringer i ens daglige rutiner. For det første kan man overveje hvilke produkter man køber, og hvor meget emballage de kommer med. Ofte er der nemlig produkter, der er lige så gode, men som kommer med mindre emballage eller intet emballage. For det andet kan man også overveje hvordan man genbruger de ting, man allerede har i sin husholdning. Dette kan være alt fra at bruge gamle t-shirts som rengøringsklud til at bruge tomme glasskrukker til at opbevare mad i stedet for at bruge nye plastikposer.

Grønne havetips til at minimere din miljøpåvirkning

Når det kommer til at have en grøn have, så er det ikke kun selve haven og dens udseende, der er vigtig. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan man vedligeholder sin have, og hvilke produkter man bruger i den. For eksempel kan det være en god idé at undgå at bruge sprøjtemidler i sin have. Sprøjtemidler kan nemlig være skadelige for både os selv, dyrene og naturen. I stedet for at bruge sprøjtemidler kan man overveje at bruge husholdningsaffald som gødning i sin have. Dette er både godt for miljøet, og så er det gratis.

Der er altså mange måder at gøre sin bolig mere grøn på, og man kan samtidig spare penge på det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.