Annoncørbetalt indhold

Hvordan vælger du de bedste dækkeservietter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan vælger du de bedste dækkeservietter

Når du har lyst til at gøre madoplevelsen ved spisebordet lidt smukkere, uden at det skal koste en herregård, så er dækkeservietter den perfekte løsning. Det er desuden nemt at købe et stilfuldt og smukt sæt dækkeservietter, der passer med boligens indretningsstil og udseende.

Annonce


Ikke nok med, at dækkeservietter forskønner din bordopdækning, så hjælper de også med at beskytte bordet mod varme tallerkener, vandskjolder fra glas eller afsmitning fra stærke krydderier tabt fra tallerkenen i et uopmærksomt øjeblik.


Du kan købe dækkeservietter til alle tænkelige lejligheder og festligheder - hvor de kan være med til at give dig alt fra julestemning, fødselsdags farver og elegant bryllupsfejring. Er du forvirret over, hvilke typer dækkeservietter du skal købe, så er der information at hente her.


Tallerkenen gør en forskel for dit valg af dækkeservietter

Dækkeservietter kan fås i mange forskellige størrelser, men det bedste du kan gøre, før du køber dækkeservietter til dit bord, er at tænke over, hvor store dine tallerkener er. Bordet fremtræder smukkest, hvis tallerkenerne indrammes af dækkeservietterne og dækkeservietterne ikke er helt skjult af tallerkenerne.


Der er mange størrelser tallerkener på markedet i dag, og nogle af dem er større, end det traditionelt set har været kutyme at bruge i Danmark. Hvis du har en standard størrelse, så kan du bruge de fleste dækkeservietter. Men har du usædvanligt store tallerkener, så tænk over det når du køber dækkeservietterne. Så skal dækkeservietterne også være lidt større.


Bordets form spiller en rolle for dine dækkeservietter

Har du et rektangulært eller firkantet bord, så ser din bordopdækning smuk ud, hvad end dine dækkeservietter er afrundede eller med kanter. Har du derimod et ovalt eller rundt bord, så er det faktisk bedst ikke at købe rektangulære dækkeservietter. Brug i stedet samme form, som bordet. Kort sagt - ovale og runde borde, tager sig bedst ud med afrundede dækkeservietter og rektangulære borde kan klare alle former for dækkeservietter.


Husk desuden, at hvis du har et mindre bord, så undgå at købe store dækkeservietter. Bordopdækningen er smukkere, når der er balance mellem de ting, der placeret på bordet og hvad end det er dækkeservietter eller tallerkener, så kan det hurtigt se forkert ud, hvis et mindre bord skal bære større elementer.


Hvilken festlig lejlighed skal dine dækkeservietter fremhæve

Hvilke dækkeservietter, der skaber det smukkeste bord, kommer også an på den festlige lejlighed. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilke dækkeservietter, der tager sig bedst ud til en børnefødselsdag, elegant bryllup eller 80’er fest.


Hvem dine gæster er, hvad den festlige lejligheder er - ja, selv den type mad og drikkevarer du ønsker at servere - kan have betydning for, hvilken type dækkeserviet du skal bruge, så du kan skabe den bedste stemning for festen du ønsker.


Bordets farve har også betydning for dit valg af dækkeservietter

Selve bordets farve har også en betydning for, hvilken slags dækkeserviet du kan købe. Men her er det meget smag og behag, der gælder. Har du et bord i mørkt træ, så kan du prøve at finde en dækkeserviet, der har en nuance af bordets farve, blot ikke helt den samme farve. Enten lidt lysere eller lidt mørkere. Dette skaber et elegant, balanceret og beroligende design til bordopdækningen.


Det betyder ikke, at det er den eneste løsning. Du kan sagtens gå helt over i den modsatte grøft. Vælg i stedet en kontrastfarve til bordets farve, når du skal købe dine dækkeservietter. Det kan skabe lidt spænding og spil i bordopdækningen, som kan give et fantastisk look til aftenens lejlighed.


Det er ikke alt, der behøver at blive fulgt til punkt og prikke, når du vælger dine dækkeservietter, men det hjælper alligevel at følge nogle af disse råd, når du ønsker en smuk bordopdækning. Det er dog for det meste kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket bord du kan fremtrylle til din festlige lejlighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.