Annoncørbetalt indhold

Hvordan vælger man den rigtige champagne?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du gået på jagt efter en god flaske champagne? I så fald vil du sandsynligvis gerne sikre, at du får fat i den rette. Det er dog ikke altid, at det er helt så let, som det lyder til at være – især ikke, hvis man ikke er den store viden indenfor champagne.

Når du skal købe champagne, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. En af de ting, du dog særligt skal vælge ud fra er, om den skal være sød eller tør. Men hvordan kan man vide på forhånd, om den er det ene eller det andet?

Annonce

Disse betegnelser skal du have kendskab til

Det er bestemt ikke let at vælge blandt de mange champagner, du kan finde på det danske marked. Har man en vis viden om de betegnelser, der står på flaskerne, så kan det dog blive en kende lettere.

Hvis man har en viden om dette, har man nemlig lettere ved at finde ud af, om en champagne er tør, sød eller måske endda meget sød. For at give dig et bedre overblik over dette, er de mest udbredte betegnelser angivet herunder:

·     Ultra Brut: Ekstrem tør

·     Ekstra Brut: Meget tør

·     Brut: Tør

·     Ekstra Sec eller Tres Sec: Tør

·     Sec: Halvtør

·     Demi Sec: Halvsød

·     Demi Doux: Sød

·     Doux: Meget sød

Når du skal vælge den champagne, der skal med dig hjem fra butikken, er det med afsæt i disse betegnelser, du bør vælge. De kan nemlig give dig en god idé om, hvorvidt den har en smag, der er noget for dig.

Herefter er det naturligvis blot dine egne præferencer, der skal afgøre, hvad du skal vælge. Hvis du er mest til en sød champagne, skal du vælge en Demi Doux. Er du mere til en meget tør champagne, så skal du gå efter en ekstra brut.

Hvad skal du bruge den til?

Det er dog ikke nok, at du vælger ud fra de betegnelser, der er angivet herover. Du er også nødt til at vælge ud fra, hvad du skal bruge den til. Skal du f.eks. servere den til en bestemt madret? Skal den blot nydes på terrassen? Eller skal den bruges til noget helt tredje?

Når du køber champagne, skal den nemlig passe til anledningen. Skal den serveres sammen med mad, er det også vigtigt, at der er et godt samspil mellem den mad, der serveres, og den champagne, der er valgt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.