Annoncørbetalt indhold

Indret din lejlighed rummeligt og pladsbesparende

PR-foot credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du i byen, er det ikke unormalt at skulle bryde hjernen lidt, når det kommer til indretning og optimal udnyttelse af plads. Særligt i de mindre lejemål handler det i særlig grad om at tænke kreativt og virkelig udnytte sine muligheder på bedst mulig vis - både hosrisontalt og vertikalt. Ønsker du tips og tricks til indretning af din lejlighed i byen, kan du med fordel læse videre.


Annonce

Du kommer langt med de rette møbler

Et af de helt store aspekter, når det handler om at indrette sin lejlighed på en pladsøkonomisk rummelig vis, er ved at finde de rette møbler til formålet. Det kan for eksempel være møbler, der har flere funktioner, eller det kan være møbler, der bedre passer ind i lejligheden i størrelsen.


Er du nysgerrig på, hvilke tiltag du kan implementere, når det kommer til møbler, kan du lade dig inspirere af følgende liste:


·        Skal du udnytte pladsen bedst muligt, kan træbordplader efter mål være et godt sats. Du kan finde træbordplader i mange forskellige stilarter, og træbordplader efter mål er et godt sats, hvis du gerne vil have en indretning i præcis de mål, der giver mening for dig. Træbordplader er både moderne og tidløse, og træbordplader efter mål kan passe ind lige hvor du ønsker.

·        Vil du rigtigt udnytte plads og muligheder i indretningen, handler det også om at finde møbler med dobbeltfunktion. Et klassisk eksempel er for eksempel sovesofaen, der kan laves om til enten sofa eller seng. Omvendt kan du også have en seng, der har indbygget opbevaring i sig.

·        Nogle møbler kan også være gode at have gemt væk, når der ikke er gæster, for eksempel de ekstra stole, hvis du har et depotrum til dem. Ligeledes kan træbordplader eller andre bordplader der kan trækkes ud være geniale, da de kan gemmes væk, når de ikke er i brug.


Et ekstra par øjne kan ofte være et god indblik

Det er nemt selv at køre død i egen indretning. Af den grund kan det i mange tilfælde være rart med et ekstra sæt øjne på sagen. Spørg for eksempel aktivt venner og bekendte, om de har forslag til din indretning, eller begynd selv at drage inspiration, når du er på besøg hos andre, der har lavet en pladsoptimerende indretning


Inspiration er i langt de fleste tilfælde, hvad der sætter gang i din egen ændrede indretning. Kig derfor gerne både vidt og bredt omkring dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.