Annonce
Bolig og livsstil

Inges køkken: Pasta med citron og pølse

Foto: Skovdalnordic.com

Så er vi nået til sidste lektion i septembers madskole, hvor det skal være nem mad på et kvarter med pasta og sæsonens råvarer. Hjemme hos os laver vi svensk pølseret, men bare med pasta, ketchup og fløde. Det var et input fra en af de vores kolleger på studiet. Til madskolen tvister vi den lidt og går efter en mere simpel udgave og uden ketchup. Ikke at idéen ikke var god, men konceptet er jo 15 minutter.

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 1 dl olivenolie
  • 1 håndfuld persille
  • ½ chili
  • 1 økologisk citron
  • 400 g kålpølser fra Slagter Lampe

Sådan gør du

Skyl og hak persillen fint.

Riv skallen af citronen.

Kog pastaen som anvist på pakken og lad den afdryppe.

Varm olien i en sauterpande.

Snit pølserne fint og læg dem på panden.

Lad dem simre fem minutter.

Tilsæt persille, citronskal og en halv chili skåret på langs.

Lad det simre ved svag varm, uden det bliver brunt.

Når pastaen er klar, vendes den i retten.

Annonce

Mest læste

Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Rookie Runners: Løb og fællesskab på Nørrebro med plads til alle

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig og livsstil

Broderi, bajer og bandeord: -Jeg vil hellere have klippet fingrene af end at brodere missekatte i en robåd

Annonce