Annoncørbetalt indhold

Inspiration til anderledes træning i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste af os har det obligatoriske medlemskab til fitnesscentret. De fleste af os er dog ikke så gode til at få det brugt. Lad os nu være ærlige.

Det kan være svært at få det hele presset ind i en klemt hverdag. Når du kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen, skal der laves mad, laves lektier, gås tur med hunden og slappes af. For man har selvfølgelig brug for at blive ladet op til næste dag, hvor det hele gentages.

Annonce

Et af de steder, der er i fare for at blive nedprioriteret, er træning og motion. Men i stedet for at skippe træningen helt, kan du få dig nogle nye, gode træningsvaner.

Effektiv, intens og sjov sport

I stedet for, at du skal bevæge dig ned i fitnesscentret eller afsted til fodboldtræning, kan du i stedet lade træningen komme til dig. Der findes et hav af forskellige træningsformer, som du snildt kan lave derhjemme eller tage med ud på nærmeste græsplæne.

En af de mere utraditionelle, men virkelig effektive træningsformer er boksning. Her styrker du alt fra lår, baller, ryg, arme og mave. Ud over muskeltræning er det også en virkelig effektiv konditionstræning.

Det kræver selvfølgelig lidt at komme i gang. Der skal først og fremmest noget bokseudstyr til boksetræning til. Noget af det relevante udstyr er boksepuder, boksehandsker, speedball og boksesæt, hvor du samlet kan købe både boksehandsker og boksepude.

Udstyret skal være i orden

For at det kan være en effektiv træningsform, skal udstyret være i orden. Du skal først og fremmest have nogle boksehandsker. Din styrke vil ikke betyde meget, hvis der ikke er handsker, der støder fra. Dine handsker skal selvfølgelig passe til din hånd, være af god kvalitet og fra et anerkendt fabrikat. Du skal også have noget at bokse på. Boksepuder kan enten hænge fra loftet eller fra væggen.

Koordination, hastighed og udholdenhed er en essentiel del af boksning. Og her er en speedball helt oplagt, når du skal øve dig. En speedball er en lille robust boksesæk. Når du slår til den, bevæger den sig lynhurtigt frem og tilbage. Den kan derfor være god at have som en del af dit bokseudstyr, når du vil i gang med boksning.

Boksning derhjemme eller ude

Boksetræning kræver i virkeligheden ikke meget, så selvom du ikke har et stort hus eller en kælder at boltre dig i, kan du stadig godt indrette et lille hjørne af din lejlighed eller dit hus til formålet.

Du kan altså lave det helt gode setup derhjemme, eller du kan tage boksepuden- og handskerne med ud i naturen. Så kast din sandsæk om bag i bilen og tag boksehandskerne med på tur. Du kan få mange forskellige slags ophæng til din boksesæk, så du kan vælge et, der er nemt at tage med, og som ikke kræver et stativ, men kan hænge fra et træ eksempelvis.

Boksetræning er også en oplagt sport at lave flere sammen. Man kan holde sandsækken for hinanden, så den er bedre at ramme og øve forskellige bokseøvelser. Før du ser dig om, mestrer du både Uppercuts, hooks og parader.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.