Annoncørbetalt indhold

Inspiration til indretningen af din lejlighed

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Din lejlighed er et sted, hvor du skal kunne slappe af og føle dig tilpas. Derfor vil vi her give dig nogle tips om inspiration til indretningen af din lejlighed. Vi starter med at se på farver - kan de gøre det for dig?

Vælg farver, som inspirerer dig

Annonce

Når du skal indrette din lejlighed, kan farver gøre underværker på helhedsudtrykket af din lejlighed. Hvad end det er farven på dine vægge, farven på dit sofabord, eller på dine plakater, så er det vigtigt af finde farver, som du kan genkende dig selv i.

De farver du vælger kan være med til at leve dine rum op. De kan være lyse, så rummet føles større, de kan være mørkere så rummet bliver mere hyggeligt, eller de kan være kraftige så rummet føles mere harmonisk.

Find de rigtige møbler

Er du mere til den minimalistiske stil og vil gerne have et afslappet indtryk i din lejlighed, kan du med fordel gå efter en møbelstil som er minimalistisk. Hvis ikke det passer til dig og dit humør, men vil gerne have nogle mere kraftige farver, kan du med fordel vælge en klassisk stil.

Størrelsen på dine møbler er også en vigtig faktor for din indretning af din lejlighed. Hvis du har en stor lejlighed, kan det være svært at finde nok møbler, som passer sammen. Hvor hvis du har en lille lejlighed, kan det måske være svært at finde møbler, som ikke får lejligheden til at føles lille.

I stuen kan det f.eks. være du vil have et flot sofabord, som ikke fylder for meget, men som stadig er praktisk at bruge. På den måde kan du få noget praktisk ind i stuen, samtidig med, at det ikke får rummet til at føles lille.

Hvis du ikke er spæk fyldt med idéer, kan det være en god idé at kigge ved møbelforretninger for inspiration. Det kan f.eks. være sofabord inspiration, eller måske inspiration til et spisebord.

Brug billeder og plakater

Intet hjem føles hjemligt uden kunst på væggene, og det gode ved kunst er, at du definerer hvad du synes er kunst. Derfor kan du f.eks. købe maling og skabe dit eget værk, hvis du vil sætte dit eget præg på væggene. Hvis du ikke er så meget for at udstille din egen kunst, så kan det være en idé at købe en plakat, et færdiglavet maleri eller måske et kort.

Udover at gøre dig glad, så kan kunst til dine vægge være det sidste touch, som giver en helhedsfornemmelse af din lejlighed. Kunst kan nemlig nemt og hurtigt skabe ekstra liv i et ellers kedeligt rum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.