Annonce
Byliv

Inspireret af kæmpe succes: Nu har Nima fundet løsningen på at få elsket bar tilbage til Valby

Nima Alijani skal lave en mini festival på Tingstedet til Valby Kulturdage. Dermed vender han tilbage med nogle af de koncepter, han havde på sin meget populære TH Bar i Valby. Foto: Jens Mouvielle
Nima Alijani har arbejdet benhårdt på at få en ny placering til Valbys højt elskede TH Bar, der i fem år samlede bydelen. Nu har han fundet en ny løsning, som skal realisere drømmen om atter at skabe sammenhold, god stemning og fest i Valbys midte.

Hvis nogen havde glemt det eller var kommet i tvivl, så er de det ikke mere. Under Valby Kulturdage 3. og 4. september genoplivede Nima Alijani sit særlige TH Bar, der blandt andet med det ekstrem populære koncept i form af musikbingo indtog Tingstedet til et brag af en fest.

Nima har i den grad savnet møde med valbyborgerne, og han blev derfor meget rørt over den fine modtagelse, han fik under kulturdagene, hvor han var tilbage med TH Bar for en stund. Og faktisk har modtagelsen givet medvind til en ny idé, der skal få TH Bar tilbage til Valbys midte på permanent basis, efter lejemålet på den gamle placering på Valby Langgade 54 udløb forrige år.

- Jeg blev meget overvældet over, hvor mange der kom og hvor glade folk var for at se TH Bar igen, selvom det kun var for en kort stund. Jeg var næsten ved at fælde en tåre, da de første af mine gamle besøgende kom løbende over for at få et kram, siger Nima Alijani og fortsætter:

Annonce
Sådan så det ud, da TH Bar indtog Tingstedet under kulturdagene. Foto: Christina Fischer Stougaard

- Og sådan fortsatte det bare dagene igennem. Jeg ved jo godt, at folk siger, de savner TH Bar, og at det var et specielt sted, men det er alligevel noget andet at mærke det på den her måde. Så kærlig og voldsom en opbakning er svær at forstå, den skal mærkes. Jeg har tit tænkt på, at hvis jeg bare kunne få den positivitet overfor TH Bar med til mine møder om nye placeringer, så ville folk tro på konceptet. Så slog det mig, at der måske er en måde, jeg kan illustrere opbakningen på, så folk på den anden side af forhandlingsbordet kan fornemme det.

Nøglen til gensynsfesten

Det var med hjertet lidt oppe i halsen, at Nima lancerede konceptet, der skal få TH Bar tilbage på barens egen Facebook-side. Her offentliggjorde han, at han har startet en crowdfunding, hvor folk kan købe billetter til enten to flasker vin, fire drinks eller seks øl, som så kan indløses, når TH Bar åbner.

Det har Nima gjort ved at oprette en facebook-gruppe ved navn TH Bar - Crowdfunding, hvor folk der er interesseret i at støtte kan tilmelde sig.

Jeg blev meget overvældet over, hvor mange der kom og hvor glade folk var for at se TH Bar igen, selvom det kun var for en kort stund. Jeg var næsten ved at fælde en tåre, da de første af mine gamle besøgende kom løbende over for at få et kram.

Nima Alijani

- Når jeg sidder til forhandlingsmøderne kan jeg vise TH Bars store mængde af følgere på sociale medier frem, og jeg kan også vise vores opslags mange positive interaktioner, men jeg fornemmer, at jeg skal have noget ekstra med mig. Noget, der bedre viser, hvor villige folk er til at hjælpe og støtte konceptet. Efter den store succes til kulturdagene var jeg ikke i tvivl om, at jeg måtte give crowdfunding et skud.

Nima havde håbet, at han ville kunne få et par hundrede til at tilmelde sig crowdfundingens facebook-side. Det tal rundede han allerede efter et par timer, og efter et lille døgn har 665 mennesker meldt sig på crowdfundingen.

Man kan endnu ikke betale til selv crowdfundingen, det sker først, når Nima har fundet den rigtige udbyder, hvilket forhåbentligt sker senest midt i uge 37, hvorefter det vil blive lagt op på facebooksiden.

Annonce

Det ser lovende ud

Selvom ingen endnu har kunnet forpligte sig gennem kroner og øre, så har Nima svært ved at få armene ned over den gode begyndelse på konceptet. Og en god begyndelse er der brug for. Han har nemlig møder om tre mulige lokationer for fremtidens TH Bar på tapetet, og selvom han ikke kan afsløre hvor af hensyn til konkurrencen om stederne, så lover han én ting:

- Det bliver i hjertet af Valby i området i umiddelbar nærhed af der, hvor TH Bar lå før på Valby Langgade 54. Det var der, vi skabte noget unikt sammen, og derfor er det også her, jeg gerne vil fortsætte det, siger Nima Alijani og uddyber:

- Detaljerne mangler stadig, for jeg vil gerne gøre det sådan, at folk kan få noget tilbage for de penge, de støtter med i form af vin, drinks og øl, så man får noget igen for sin støtte.

Hvis du gerne vil vide mere om crowdfundingen kan du melde dig til Facebook-gruppen TH Bar - Crowdfunding, hvor der løbende vil komme opdateringer på konceptet, og hvor man vil kunne tilmelde sig og støtte den endelige crowdfunding.

Annonce
Bydel

Usædvanligt opråb: Kom og parkér jeres cykler her

København

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

Tine og Carsten genåbner ikonisk kulturperle: - Det ville jo være synd, hvis der kom en cykelhandler i stedet

Samfund

Skilt skrevet på dansk skaber forvirring blandt romaer på Lyngsies Plads

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Danmark

14.028 klip i kørekortet på et halvt år: Alt for mange er optaget af mobiltelefonen i trafikken

byliv

Ny hæder til København: Kåret som verdens sikreste by

Byliv

Folkefest på alléen: Årets teaterflise er lagt

Byudvikling

Så er den gal igen: Søjler i skandalebyggeri lever ikke op til brandkrav

Debat

Send ungerne på plejehjem

Københavns fremtid

KøbenhavnLIV inviterer til live-debat 50 dage før kommunalvalget

Byliv

Ikoniske Café Rosenhaven lukkes efter hård kamp: Det gør ondt at sige farvel

Byudvikling

Det er nu eller aldrig: Halvdelen af Bispeengbuen skal rives ned

Annonce