Annonce
Samfund

Jette er nomineret til Kom godt hjem-prisen: Hvis jeg vinder, donerer jeg hele beløbet til anbragte børn

Jette Hill Ludvigsen leder en efter en tidligere stamkunde i hendes nu lukkede tøjforretning, Livsstil, i Vanløse. Foto. Privat
En borger har nomineret Jette Hill Ludvigsen til Kom godt hjem-prisen. Vinder hun, donerer hun beløbet til anbragte børn og unge.

Jeg er dybt beæret over at være nomineret, og vinder jeg, tilegner jeg hele beløbet til vigtige formål for udsatte og anbragte børn og unge i Danmark. Ordene kommer fra Jette Hill Ludvigsen, der er nomineret til Kom Godt hjem-prisen. Prisen er på 25.000 kroner, og du kan stemme frem til 21. november.

Og Jette Hill Ludvigsen er glad for nomineringen.

- Jeg vil gerne sige kæmpestor og varm tak for nomineringen, og tak til jer giver mig en, og dermed også alle de børn jeg kæmper for under mine mor-Jette vinger, udtaler Jette, der er i gang med at samle penge ind til at holde en kanon koncertoplevelse til anbragte børn. Og her falder de 25.000 på et tørt sted.

Annonce

Minder for livet

- Jeg vil give anbragte børn og unge en musikalsk oplevelse en gang om året i min have, hvor de kommer helt tæt på de stjerner, som de kun kender fra medierne. Og der skal være tid til snak, hygge og autografer.

Hvorfor holde sådan en dag?

- Det er en gave til de børn og unge, der har mødt og stadig møder store bump på vejen i deres børneliv, og jeg håber, at havekoncerten kan tænde lys i børnenes øjne, give varme i deres hjerter og skabe et minde for livet, svarer Jette Hill Ludvigsen, der selv tydeligt husker dengang hun som ung mødte Torben Lendager (Torben Lendager stod i spidsen for datidens store danske glamrock-band, The Walkers, som gennem 70’erne leverede store hits, red).

Tænk! hvis jeg kan være med til at give børnene noget positivt, de kan huske tilbage på.

Jette Hill Ludvigsen

- Jeg kan huske det, som det var i går. Det var så stort, og tænk! hvis jeg kan være med til at give børnene noget positivt, de kan huske tilbage på.

Udover musikken  vil børnene børnene også få mad og drikke samt gaver.

Dagen, hvis den bliver til noget, vil blive til i samarbejde med Børnehjælpsdagen, som Jette Hill Ludvigsen tidligere har samlet ind til via sine havekoncerter.

Når det nu er velgørenhed, hvorfor kan musikeren ikke bare spille gratis?

- Når jeg holder havekoncert, er det med et betalende publikum, fordi musikerne skal have løn. Børnene kommer selvfølgelig gratis ind, men musikerne skal stadig have løn. Det er deres arbejde, og de har haft det hårdt under corona , slår Jette Hill Ludvigsen fast og fortæller, at hun har spurgt en masse børn, blandt andet i Vanløse, hvem de gerne vil høre og her er Artigeardit blandt stjernerne.

Hvor mange penge skal du samle ind for, at koncerten bliver til noget?

- Omkring 500.000 kroner. Så de 25.000, hvis jeg vinder dem, er en lille dråbe i havet. Men mange bække små, og jeg samler løbende ind, svarer Jette der fortæller, at planen også er, at der skal være streetbasket- og fodbold til arrangementet.

I skrivende stund (15.11.2021) har Jette Hill Ludvigsen 164 stemmer. Nummer ét har 4783. Der er i alt 16o nominrede.  Du kan stemme på Jette Hill Ludvigsen via det her link:

https://komgodthjemprisen.home.dk/nomineringer/jette-hill-ludvigsen

Kom godt hjem prisen

Kom godt hjem prisen er en pris, der tilkommer en man mener har gjort en forskel for at få nogen til at komme godt hjem i boliglivet, og derfor fortjener en særlig anerkendelse eller klap på skulderen for indsatsen. Prisen er på 25.000 kroner. Prisen består af 2 pengepræmier på hver 25.000 kr. Hovedprisen uddeles til den person/nominering, der har fået flest stemmer. Kom godt hjem-prisen uddeles til den person/nominering, en jury fra home vurderer er et lysende eksempel på medmenneskelighed. Afstemningen løber frem til søndag den 21. november 2021. Afstemningen løber frem til søndag den 21. november 2021

Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Fødselsdags-koncert

Hjalmer Larsen gav den gas på Frederiksberg Rådhus: Avisen fejrede fødselsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Øjenvidne

Mille gik forbi gerningsstedet fem minutter efter drabet: Det er meget bekymrende

Alarm 112

Metroens cityring brød sammen i fredagsmyldretiden

Skuddrama

Skuddrama på Sorgenfrigade: Erhvervsdrivende skræmt fra vid og sans

Skuddrab

Hemmeligt møde førte til drabet i Sorgenfrigade: Sådan er bande-situationen lige nu

Mette Frederiksen beklager butiksbesøg uden mundbind

Rigshospitalet

Signe mangler fire kollegaer: Rigshospitalet aflyser hjerteoperationer på grund af mangel på sygeplejersker

Byfornyelse

Sebastian er frustreret: Rantzausgade har fået en fed fuck-finger i julegave

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Kig forbi Østerlandsk Thehus på fredag

Trafik

Jens turde ikke krydse perron: Retter kritik af DSB

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Ballade i nattelivet

Heste og flere betjente på gaden: Politiet styrker indsatsen i nattelivet

Sure smileys

Spisested holdt sur smiley skjult: - Jeg føler mig hårdt behandlet

112

Hunde gik til angreb: Fem gymnasieelever på hospitalet

Annonce