Annoncørbetalt indhold

Køb billige øl på abonnement og støt op om din lokale bodega

Robin (grafiker), Kennie (assistent) og Dan (ejer), introducerer deres venner fra Børges Bodega, Ny Grøndahl og Gerts Vinstue til app’en Din Lokale Bodega

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


I 2018 fik bodegaejer Dan Rajovic en god ide. Han ville lave en app, som skulle sikre de ”brune” bodegaers overlevelse, og tilbyde gæsterne billige øl på abonnement.

Annonce

I dag er app’en en realitet. Over 200 bodegaer på tværs af landet har foreløbigt meldt sig til. Og de billige abonnementer venter bare på at blive langet ud over disken.

App’en hedder ”Din Lokale Bodega”.


Stærkt socialt fællesskab

Dan Rajovic fik ideen bag disken på hans egen bodega ”Glashuset” på Nørrebro. En af de gode, gamle, brune - med tunge gardiner, fyldte askebægre og et kærligt, summende leben.

Jeg elsker den energi der lever på bodegaerne. Det er den samme energi, uanset om du kommer på Glashuset på Nørrebro eller på den lokale i Nørre Snede. Gæsterne er ofte meget sociale og fulde af gode historier, som de gerne deler med hinanden”, fortæller Dan Rajovic.

Det er netop det bodegaen kan: samle folk med forskellige baggrunde og skabe et rum, hvor de kan hygge sig i selskab med hinanden, uddyber han”.


Kun en verdenskrig kan stoppe os nu!

Det er imidlertid ingen hemmelighed, at mange bodegaer har det hårdt i øjeblikket. Det er svært at få antallet af gæster op på niveauet før coronaen”, forklarer Dan Rajovic.

Oveni oplever vi en kulturændring i takt med, at nye generationer kommer til. De unge mennesker shopper mere rundt blandt de steder de besøger end tidligere. Nogle må gøre noget, hvis vi skal holde liv i bodegakulturen. Og det er den opgave jeg har taget på mig med min app”, fortsætter han med stolthed i stemmen.

Vi fik da også en flyvende start. Bodegaerne tog rigtig godt imod Din Lokale Bodega, og fik hurtigt gæsterne koblet på,” fortæller han og fortsætter:

Men så kom coronaen i vejen. Jeg husker det tydeligt - jeg sad i min bil efter et møde, da min partner Bob ringede. Jeg råbte glad: så er vi sgu i gang! Det eneste der kan stoppe os nu, er en verdenskrig! 10 minutter efter tonede statsministerens stemme frem i radioen med breaking news og fortalte, at landet lukker ned,”

-Så nu håber vi på bedre tider”, siger Dan Rajovic.


Billige øl og færre tomme stole

Dan Rajovic tror selv så meget på projektet, at han i øjeblikket forpagter sin bodega Glashuset ud for at frigive tid til at få app’en ud og leve.

Størstedelen af benarbejdet gør jeg selv, men heldigvis har jeg masser af gode frivillige kræfter og stærk opbakning både udefra og på hjemmefronten. Ellers var det ikke muligt. Det er ikke noget jeg bliver rig af,” oplyser han.

Nogle finder måske sådan en app uetisk. Men for os handler det ikke om, at folk skal drikke mere. Det er slet ikke intentionen. Det handler om at tiltrække nogle af de kunder, som allerede er derude. Ligesom alle andre beværtninger har vi også en interesse i at overleve”, slår Dan Rajovic fast.


Få første måned gratis

Download app’en og indløs din første øl, vand eller kaffe allerede i dag. Få første måned gratis med rabatkoden: 9yC1X7NH

Download ”Din Lokale Bodega” her:


Se mere her:

https://www.dinlokalebodega.dk/

Følg også Din Lokale Bodega på facebook og Instagram

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/dinlokalebodega/

https://da-dk.facebook.com/lokalebodega/


PR-foto credit


dinlokalebodega.dk

Tlf. +45 40516015


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.