Annoncørbetalt indhold

Kørestolsbruger i København: Dette skal du vide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes ikke et officielt tal på, hvor mange danskere der sidder i kørestol, men det er ingen hemmelighed, at titusindvis af danskerne er kørestolsbrugere. En vis procentdel af disse er bosat i eller i nærheden af landets hovedstad, København.

De kære kørestole bruges flittigt af især ældre, men også af handicappede og personer med funktionsnedsættelser. Ifølge Sundhedsstyrelsen er omkring halvdelen af alle kørestolsbrugere over 80 år.

Annonce

I dag vil vi stille skarpt på, hvordan det er at være kørestolsbruger i København. Der venter dig en masse spændende viden om emnet.

Mange af de københavnske butikker er kørestolsvenlige

Om man sidder i kørestol eller ej, så skal man selvfølgelig have mulighed for at gå i butikker og shoppe, nøjagtigt ligesom alle andre mennesker. Dette er heldigvis muligt i København, hvor mange af byens forretninger er kørestolsvenlige. Mange af forretningerne er nemlig forsynet med ramper ved indgangen, der gør det nemt for ikke kun kørestolsbrugere, men også personer med barnevogne, at komme ind.

De største shoppingcentre er udstyret med elevatorer

Som kørestolsbruger er det sandsynligvis din store frygt at gæste et shoppingcenter, der udelukkende har almindelige trapper eller rulletrapper. Dette skal du dog som udgangspunkt ikke frygte, hvis du bor i København. Her findes der nemlig masser af shoppingcentre med elevatorer. Dermed skal du ikke give dig til takke med det udvalg, der møder dig på centrets nederste niveau.

Der er masser af forhandlere af kørestole

København huser rigtig mange forhandlere af kørestole og andre hjælpemidler til ældre og svage. Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal handle i en fysisk butik. Du har også mulighed for at købe en elektrisk kørestol online, hvis du har erfaret, at det er billigere og / eller lettere.

Går din kørestol på et tidspunkt i stykker, så kan du sandsynligvis finde en reparatør nær dig. I første omgang bør du dog undersøge, om du kan gøre brug af din reklamationsret. En elektrisk kørestol er ingen lille udgift, hvorfor du helt naturligt kan forvente, at kørestolen vil byde på en lang levetid.

Du kan også tage din kørestol med i Københavns Lufthavn

Skal du ud og rejse, men kan du ikke undvære din kørestol, så kan du glæde dig over, at du uden problemer kan tage den med i Københavns Lufthavn. Du skal dog være opmærksom på, at hvis der er tale om en elektrisk kørestol, så kan du ikke tage den med i kabinen. I stedet skal den skrives ind sammen med din øvrige bagage. Du har også mulighed for at låne en kørestol i lufthavnen, hvis du ikke har din egen med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.