Annoncørbetalt indhold

Kaffevogn: Et anderledes element til din næste personalefest

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et godt firma er kun lige så godt, som medarbejdernes trivsel. Det er vigtigt at pleje en god dynamik på arbejdspladsen, så alle medarbejdere trives. Dermed bliver stemningen blandt medarbejdere sundere og mere professionel, og arbejds resultaterne vil herefter følge trop. Når du skal samle kontoret og skabe denne gode dynamik, er det altafgørende at give kontoret et præg af hygge og sammenkommelighed. Derfor kan du blandt andet overveje at tilføje en kaffevogn til jeres næste personalefest og få et anderledes element med i hatten.


Annonce

Kaffe skaber glæde og hygge

En kaffevogn kan oftest komme i forskellige former: En kaffecykel, en kaffeknallert eller en kaffe scooter. Fælles for dem alle er det unikke udseende og det smarte og kompakte setup for en god kop kaffe. Lej en kaffevogn for at få god økologisk kaffe serveret til en hvilken som helst begivenhed på kontoret. Kaffe skaber nemlig både glæde og hygge blandt dine medarbejdere, så en kaffevogn er et sikkert element at bringe ind, for at skabe en god stemning til en begivenhed.


Og frygt ej: Kaffevogne kan også sælge andet end kaffe, så ingen bliver udeladt i firmaet. Du kan tilvælge te, chai latte, varm chokolade, irish coffee og om sommeren er en god kold iskaffe også en mulighed. For yderligere at nære den hyggelige stemning kommer en kaffevogn også med en mindre højtaler, som kan spille lækker lounge musik til jeres personalefest. Kombinationen af duften fra den friskbryggede kaffe, den lækre musik og den gode smag vil give dine medarbejdere et velfortjent skud glæde, og personalefesten bliver blot endnu bedre.


Der drikkes kaffe i hele landet

Uanset hvor i landet dit firma er placeret og din personalefest foregår, så kan kaffevognen komme ud og servere jer. For selvom hovedkontoret ligger i København, så skal alle have lov til at drikke kaffe. Dermed kan du roligt komme i gang med at planlægge den næste personalefest og overveje, om der ikke skal tilsættes et shot kaffe i opskriften.


Det er nemlig vigtigt at forkæle sine kollegaer, og en god kop kaffe og god stemning går man aldrig galt med. Et lille tip til brugen af en kaffevogn kunne være, at bringe kaffevognen ind som et element senere på aftenen. For når først en personalefest kommer i gang, og baren er blevet besøgt et par gange, så kan en god kop kaffe virkelig bibeholde det høje humør til endnu længere ud på natten.


Så få sørget for at give dine medarbejdere et anderledes element til den næste personalefest. Lad dig blive overrasket over, hvordan stemningen ændrer sig til den absolut bedste når kaffevognen kommer kørende og duften af frisk, økologisk kaffe spreder sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.