Annonce
Kultur

Kendt sangerinde lægger vejen forbi Frederiksberg – og rammerne bliver helt særlige

Frederiksberg Mad- og Kulturhus inviterer snart gæster indenfor til et helt særligt koncert-koncept med sangerinde Kira Skov. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Home Concerts, et helt unikt koncert-koncept, kan snart opleves på Frederiksberg.

Helt konkret fokuserer konceptet på at bringe kultur og fællesskab ud til borgerne med musik som omdrejningspunkt. Koncerterne finder sted i udvalgte private hjem eller anderledes rammer med intentionen om at skabe et særligt musisk rum – på en ny og spændende måde.

Home Concerts, der er stiftet af sangerinde og sangskriver Camille Jones, indgår nu i et samarbejde med Frederiksberg Mad- og Kulturhus, hvor sangerinde Kira Skov vil stå for at skabe en autentisk og nærværende stemning for de lokale borgere.

Annonce

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits, og siden da har hun bevæget sig mellem jazz og rock.

- Frederiksberg Mad- og Kulturhus' formål er at give husets gæster nærværende kvalitetsoplevelser. Dette gør vi ved at etablere langsigtede partnerskaber med håndplukkede aktører på tværs af brancher og derved skabe garanti for både nye og unikke oplevelser, påpeger Christina Blom, leder i Frederiksberg Mad- og Kulturhus, i en pressemeddelelse

Koncerten kan opleves onsdag 12. maj klokken 20. Du kan bestille billetter på billetto.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce