Annonce
Det sker

Kim afholder bordfodbold-turnering på Sankt Hans Torv på lørdag: Hvad skal jeg gøre med de brugte borde bagefter?

Kim Røntved byder på bordfodbold-turnering på Sankt Hans Torv på lørdag. Den glade købmand sender de brugte borde videre efter brug. Men hvem skal have dem? Foto: Privat

EM banker på om et øjeblik og det lugter langt væk af god stemning og fællesskab - to ting som hænger sammen, hvis du spørg Kim Røntved, som er manden bag 7- Eleven på Sankt hans Torv.

Kim Røntved har taget initiativet til at lave en god EM-opvarmning for Nørrebroerne. Derfor kan du på lørdag den 12. juni deltage i en bordfodbold-turnering på Sankt Hans Torv fra klokken 12-17.

Giver fodboldbordene væk

De to bordfodbold-borde som arrangøren har skaffet hos Carlsberg skal videre efter turneringen. Men hvor skal de hen?

- Jeg vil gerne give de to borde væk til steder, som har brug for dem - en institution eller et værested, hvor der ikke er mange midler. Jeg synes, de vil komme mere til sin ret på den måde, end hvis de bare står i en kældre, siger Kim Røntved.

Kender du til et sted, hvor et bordfodbold-bord vil gøre lykke, så send en mail til: 711dk022@7-eleven.dk

Annonce

Torvets købmand

At arrangere en turnering som denne kræver et stykke forarbejde. Det arbejde lægger den 'lokale købmand' gerne i det for kvarterets skyld. For selvom han er en del af en stor kæde, så er Kim Røntved meget mere end det.

I flere år har han taget ud på skoler i området og talt om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum. På den måde har de unge lært købmanden at kende, hvilket ifølge Kim Røntved giver den fornødne respekt, så han ikke behøver at tilbageholde rødder for tyveri eller dårlig opførsel i butikken.

Den lokale købmand glæder sig til at byde velkommen på Sankt Hans torv på lørdag.

SE HER:

Sted: Sankt HansTorv Lørdag den

Dato: 12. juni

Tidspunkt: 12-17.

Sådan tilmelder du dig turneringen:

Du kan tilmelde dig og dit hold ved at skrive til: 711dk022@7-eleven.dk

Oplys hold navn, kontaktperson og telefonnummer.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce