Annonce
Det sker

Klar parat Yummy start: Yoga, hav-dyp og lækkert mad

Få styr på dine vejrtrækninger inden det kolde gys. Foto: PR
Yum Yoga og SydhavnenLIV vil gerne inviterer dig til et helt specielt og anderledes lækkert event for krop og sjæl.

Hvad siger du til at starte det nye år med vinyasa yoga med Michael Bjerrum, et koldt gys efterfulgt af den lækreste mad og drikke i de hyggeligste og autentiske omgivelser?

Det lyder ikke dårligt vel?  Du har nu muligheden for at deltage i dette fantastiske event, når Yum Yoga i samarbejde med SydhavnenLIV inviterer til Your Best Sunday Ever på Yum Yoga & Café 2. januar 2022 fra klokken 15-17.30.

Yoga-guruen Michael Bjerrum tager dig med på en rejse i den forunderlige yoga-verden. Foto PR

For at deltage i eventet kan du købe din billet via deres hjemmeside eller smid en mail til: yoga@yum.dk. Skulle du være så uheldig ikke at kunne deltage 2. januar 2022, så kan du springe med på samme event 30. januar.

Annonce

Ikke nok med det, skulle det vise sig at du rent faktisk blev lidt bidt af det, så disker Yum Yoga op med et 30 dages intro-tilbud til KUN 299 kroner, det er et tilbud der vil noget! Så tøv ikke, men tag vennen eller familien under armen, og få nogle hyggelige, varme, kolde og sjove timer ved vandet. Alle kan være med, ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet.

Yum Yoga og Café

Et sted på Teglholmen med udsigt ud over vandet, kan du slippe din tanker fri og nyde at være i nuet.. Det er den følelse man får, når man træder ind ad døren hos Yum Yoga. En atmosfære så behagelig, at man fra start føler sig velkommen og afslappet. Yum café oser af en blanding af Bali møder Skandinavien , og de fine bambusmøbler indbyder til ren hygge.

Yum Yoga gør alt hvad de kan for at skabe et sikkert miljø og en behagelig atmosfære, til alle der har lyst til at eksperimentere i en verden med yoga. Ud over byens bedste yoga, tilbyder de flere forskellige hold med forskellige undervisere fra hele verden, der alle har hver deres tilgang til yoga for netop at skabe diversitet.

Det er en samlet pakke man bliver en del af, når man melder sig ind i Yum-familien. Ud over Yummy yoga, får man bestemt også yummy mad, hvad end det er morgen, middag eller aften.

Bliv forkælet med den lækreste mad efter et koldt dyp. Foto: PR

Så få pakket sportstasken, og kom ned forbi 2. januar fra 15-17.30 til en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi garanterer at du både bliver varm, kold og mæt.

Annonce
København

16-årig forbrændt efter ildspåsættelse af spritdispenser

Det sker

Nytårs dyp, yoga og lækkert mad: Sådan starter 2022

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona For abonnenter

Syge pædagoger tvinger institutioner i knæ: Nu tages drastiske midler i brug

Chok

Teglværket skal forlade Sydhavnen: Vi finder ikke sådan et sted igen

efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

København

Kendt konditor skaber ny fastelavnsbolle: Smagen er top-hemmelig den første dag

23-årige Lotte skal forsvare, at hun bliver boende i provinsen: - Folk har nærmest ondt af mig, fordi jeg ikke bor i byen

København

Thomas sprang ind ad Anjas vindue og reddede hendes liv: Nu hædres han i hele landet

Det sker

Klar parat Yummy start: Yoga, hav-dyp og lækkert mad

27-årig nordjyde skrev et 150 sider langt manifest og kaldte sine planer om et massemord for hævnens dag

Annonce