Annonce
Byudvikling

Klar til udeservering: Cykelstativer er nu fjernet

Da cykelstativerne var i gang med at blive fjernet torsdag formiddag. Nogle cykler er knyttet til et af stativerne, som nu ligger løst og først bliver fjernet, når ejerne har hentet cyklerne. Foto: Thomas Frederiksen

Nu bliver der atter god plads til at nyde et glas vin i sommersolen på Trianglen. De omstridte cykelstativer er fjernet her til formiddag.

Det er ikke mere end to år siden, at de blev sat op i tilknytning til metrostationen, som var på vej, efter heftig kritik fra vinbaren Pasteur, som havde stor succes med at servere dråber uden for på varme sommerdage. Og nu stod stativerne præcis på samme sted.

I første omgang ønskede et politisk flertal ikke at røre ved cykelstativerne, men her i foråret ved overførselsforhandlingerne på rådhuset, havde stemningen ændret sig, og der blev bevilliget penge, så stativerne flyttes og ikke generer vinbaren. Det skete blandt andet efter, at formand for Østerbro Lokaludvalg Allan Marouf henvendte sig lige før forhandlingerne.

Annonce

- Jeg er meget tilfreds med nu, at man kommer en lokal erhvervsdrivende i møde og glad for, at det er gået så hurtigt med, at få cykelstativerne væk, efter det blev besluttet. Nu kan østerbroerne forhåbentlig snart nyde et glas vin i sommervarmen på Trianglen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce