Annonce
Det sker

Kom bag historien til Morten Papes nye bog ´I ruiner`

Hør Morten Pape fortælle om tankerne bag sin nye bog. Foto: PR
Hvor får han sine ideer fra, og hvor meget stammer fra hans eget liv? Det og mange andre spørgsmål kan du få svar på når AmagerLIV og Morten Pape inviterer til bogevent.

Har du læst Morten papes nye bog `I ruiner`? Den er tredje og sidste selvstændige bind i Amager-trilogien, der også består af `Planen` og `Guds bedste børn`.

I den forbindelse har AmagerLIV og den lokale og kendte forfatter Morten Pape stablet et helt specielt og eksklusivt arrangement på benene for et begrænset antal læsere, og du er inviteret med. Det foregår mandag 18. oktober fra klokken 19.00 til 21.00 på Nr. 15 Køkken og Bar i Holmbladsgade, der har valgt at lægge lokaler til.

Her vil aftenen starte med at Amagers egen lokaljournalist Jan Jeppesen interviewer Morten Pape omkring bogen, hvorefter du har mulighed for at spørge Morten om løst og fast.

Annonce

Der er begrænset pladser, og det vil derfor foregå efter `Først-til-mølle` princippet. Er du interesseret i at komme med, send en mail til Malue på malue@kobenhavnliv.dk

I Ruiner

Finanskrise og folkemord, et Europa under pres, et forstyrret nødhjælps-system og kernefamiliens kollaps. Morten Pape takler nogle af det 21. århundredes største spørgsmål i sin episke afslutning på Amager-trilogien.

Amalie vokser op på Ugandavej blandt Vestamagers endeløse rækker af parcelhuse. Alt er tilsyneladende håbløst normalt i den lille familie. Men indenunder facaden lurer katastrofen.

Efter Amagerbankens dramatiske krak i 2011 blæser fundamentet langsomt væk under Amalies familie. Forældrene bliver skilt, familien bliver spredt for alle vinde, og Amalie skal nu forsøge at finde sig selv langt væk fra den idyl og tryghed, hun ellers troede, hun kendte så godt.

Da Amalie møder en kvinde, som har overlevet folkemordet i hjemlandet Rwanda, får hun et nyt perspektiv på godhedens mangler og ondskabens uendelige spændvidde. En ondskab, hun selv gradvist erfarer, også har huseret i hendes egen familie … (Politikens Forlag)

Vi glæder os til at se dig på én af Amagers hyggeligste cafeer. Nr.15 Køkken & Bar blev stiftet i 2020, under en tid med corona, med det formål at gøre det til et sted for alle på Amager, med hygge i højsæde og ganske uformel, så alle føler sig velkommen.

Skulle du blive forhindret i at deltage, send gerne en mail eller ring til Malue, så en anden kan få fornøjelsen. Vi ses til en hyggelig aften.

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Kunstudstilling i Amager centret: `Way out of function`

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hunde i byen

Løs hund overfaldt Jonatan: Fodboldtræning endte på hospitalet

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Forurening

Massivt fund af kræftfremkaldende stof vækker bekymring: Findes PFOS også i København?

112

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

København

Regeringen vil bygge almene boliger på Christiania

112

Skud fra lejlighed: Mand sigtet

Annonce