Annoncørbetalt indhold

Kom i gang med den helt store renovering

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står I overfor at renovere jeres hjem? Måske køkkenet længe har været på ønskesedlen over ting, I gerne vil gøre noget ved. Det kan der være mange grunde til – måske det er det originale køkken fra jeres bolig blev bygget, der stadig er monteret, og som efterhånden ikke længere passer til jeres behov. Så er det fuldt forståeligt, hvis I gerne vil have det ændret på den ene eller anden måde.

Nogle gange kræver det ikke det helt store – en ny bordplade og ændrede fronter kan gøre en kæmpe forskel, men hvis I virkelig gerne vil i bund og have indflydelse på indretningen, så kan I med fordel gå i gang med at kigge på muligheder for at renovere. Kom i gang her og se, om ikke der er noget, der falder i jeres smag – så kan I altid kigge på, hvordan I kan modificere det, så det kan passe til jeres personlige behov.

Annonce

Først og fremmest er det med at finde ud af, hvilken slags køkken, I gerne vil have. Er det et lille køkken, der bare skal have plads til den basale madlavning, eller har I gang i et køkkenalrum eller et stort samtalekøkken? Det afhænger naturligvis af den plads, I har til rådighed samt af, om I er klar på at rive en væg ned og åbne til stuen, så det bliver et stort, samlet rum. Det er noget af det, der er blevet enormt populært blandt mange, fordi det giver muligheden for at samle familien.

Gå på opdagelse i farver og materialer

Der er heldigvis ingen regler for, hvordan et køkken skal se ud. Du har fuldstændig frie tøjler, men det kan i mange tilfælde være rart at hente lidt inspiration fra forskellige sider. Der er tit udstillingskøkkener, der kan give dig idéer til, hvordan du kan indrette dit eget køkken fuldstændig som du gerne vil. Det kan være, du godt kan lide udtrykket af et klassisk køkken med træfronter men vil kombinere det med fest og farver, så det bliver mindre traditionelt.

Hvis du er klar på at investere lidt ekstra, kan du overveje en mørk bordplade i en lækker træsort, der ikke er som de fleste, man ser. Det kan give rummet en helt anden dybde, og hvis fronterne og hvidevarerne er lyse, er det altid en spændende kontrast at vælge en mørk bordplade, der kan skabe dybden, der gør hele forskellen for rummet. Det er med at eksperimentere og finde ud af, hvad du vil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.