Annonce
Det sker

Løbeevent: Vi gentager succesen, og du skal med

Så skal løbeskoene luftes. Foto: Jamil Sheikh
Løb, pizza og konkurrencer. Igen i år bliver der holdt løbeevent i Nordvest

Var du med sidste år, eller nåede du det ikke? Så har du nu chancen for at få gang i benene og komme med i år.

Nordvest-Løber afholder i samarbejde med NordvestLIV og Tribeca Beer & Pizzalab et løbeevent, hvor alle kan deltage, uanset om du er i god løbeform eller nybegynder.

Du kan vælge mellem 5, 10 eller 15 kilometer, og under hele turen vil der være en guide fra løbeklubben, der sørger for, at alle kommer i mål.

Annonce

Det hele begynder med fælles opvarmning i Tribecas gårdhave, hvor der vil stå kander med vand, hvorefter alle løber ud på deres ruter. Ruten slutter samme sted som den starter, og når I kommer retur, vil der igen være friske forsyninger på bordene.

Rumler maven efter løbeturen, er det muligt at tilkøbe pizzabuffet og én valgfri drikkevare i forbindelse med eventet. Der vil også være en konkurrence, hvor du kan vinde fede præmier, og nej, det ikke hvem der kommer først i mål, men derimod en mere utraditionel konkurrence.

Alt dette for kun 150 kroner. Du kan også vælge bare at deltage i selve løbet - det er helt gratis. Hele herligheden løber af stablen onsdag 30. juni med start klokken 17.30.

Nordvest-Løber

Nordvest-Løber en en social løbeklub, hvor sammenholdet står stærkt, et sammenhold som netop gør Nordvest unik. Alle er frivillige, og det koster ikke noget at være en del af klubben. Inde på deres Facebookside, Nordvest-Løber, opretter folk selv løbebegivenheder og skriver til hinanden.


Funktionel træning er med til at forbedre dig som løber

Jamil Sheikh


Hen over sommeren vil der kommet et hold styret af Jamil Sheikh, grundlæggeren af Nordvest-Løber, med fokus på funktionel træning og vejrtrækning. Hertil kan man tilkøbe en klippekortsordning.

- Funktionel træning og vejrtrækningsøvelser er med til at forbedre dig som løber og kroppens helhed set fra et trænings- og sundhedsperspektiv, siger Jamil Sheikh.

Så tag naboen, børnene, kollegaen eller vennerne under armen, og gå ind på Facebook og tilmeld dig.

Du kan tilmelde dig løbet på Facebook på: Nordvest løbet vol. deux 2021

Du kan være med til at skabe mere LIV, fællesskab og begejstring i lokalsamfundet, så vi ses 30. juni 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce