Annoncørbetalt indhold

Løsninger, der vil gøre din hverdag mere bæredygtig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er i dag meget vigtigt, at vi har mere fokus på at leve bæredygtigt. Det er vigtigt, at vi passer på miljøet, og får styr på tingene, så det ikke ender skidt. Du kan gøre din hverdag mere bæredygtig ved at gøre forskellige ting. Du kan blandt andet finde en el udbyder, som planter et træ, hver gang, de får en ny kunde?


Annonce

Det vil helt sikkert være en god løsning, hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt. Det handler om at investere i de fremtidige generationer, så alle kan gå glæde af natur og lignende i fremtiden. Læs videre her for at få flere løsninger, som kan hjælpe dig på vej til en bedre og mere klimavenlig hverdag.


Tænk over, hvor de køber dine ting

Når man køber ind til hverdag, er det oftest kun prisen, man tjekker. Det kan dog være en god ide at tjekke mere end det. Begynd at købe flere råvarer, som er i sæson og lokale, så du ved at de er dyrket tæt på og ikke transporteret lange afstande med fly, skib og lastbil.


Selvom det kan være lidt mere dyrt, og kræve lidt længere forberedelse tid, vil det altså i sidste ende være super godt at købe økologiske og lignende varer, når du handler. Husk også altid at have en pose eller et net med i supermarkedet, så du ikke skal bruge plastikposer, når du handler, så slipper du også for at betale for plastikposen.


Køb fra genbrug

Når man skal have fat i nyt tøj, nye sko eller lignende, er det super nemt bare lige at købe det på nettet eller i butikkerne fra ny. Det er dog ikke en super bæredygtig løsning. Du kan derfor overveje oftere at tage i genbrugen, når der er noget, som du mangler. Her kan du finde en masse ting til gode priser. Det er både godt miljøet, men også for din pengepung, hvis du vælger at handle i genbrugen. Der dukker også heletiden flere online løsninger frem til køb og salg af brugte ting, så det kan være, at du selv har noget, du gerne vil af med, så en anden kan få gavn af det.


Undgå for meget madspild i hjemmet

Hvis man ikke er så god til at få brugt de ting, man har i køleskabet, er det en dårlig ting. det betyder nemlig, at man sikkert også har en del madspild, fordi man bliver nødsaget til at smide det for gamle mad ud.


Overvej i stedet at købe ind til det, som der kan nå at blive spist, fremfor bare at købe det, man har lyst til. Det kan eventuelt være en god ide med en madplan, så man altid ved, hvad der skal spises hvornår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.