Annoncørbetalt indhold

Lancering: Den nye iPhone 13 rammer snart gaderne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den nye iPhone er netop blevet lanceret af Apple og direktør Tim Cook på den helt store internationale scene. Forventningerne er som altid tårnhøje, når det kommer til det enorme brand, og det var da også nogle særdeles spændende variationer af iPhone 13, der blev vist frem til verdenspressen og de mange tilhængere af Apple. Alle modellerne har du nu mulighed for at forudbestille - herunder iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 pro og iPhone 13 Pro max.


Annonce

Men hvad er det egentlig Apple har vist frem på aftenens lancering, som ikke er kendt fra de tidligere modeller?


En række nye og spændende features på iPhone 13

Er du en af dem, der har planer om køb af iPhone 13, er du lang fra alene, men har du styr på det helt store opdateringer?


Kameraet er som altid et stort fokusområde ved de her lanceringer, og igen i år er der gode nyheder på området. Alle iPhone 13 modeller kan se frem til cinematic video mode, der kan give noget helt unikt til billeder og video. Derudover byder flere af modellerne også på bedre billeder i mørke samt muligheden for at tage billeder med et bredere fokus, end du tidligere har haft mulighed for.


Af andre nye spændende features er også, at der nu kommer en A15 Bionic – processor, som for forbrugeren betyder en endnu hurtigere iPhone 13, end hvad tidligere har tilfældet. Dette medvirker i den grad til, at Apple opretholder deres høje brugervenlighed af produktet og flow i deres smartphones.


Batteriet får ligeledes en overhaling ift. sidst, som betyder, at de både lader hurtigere, men også kan holde sin strøm længere. Sidst, men ikke mindst får du mulighed for at have 1TB plads på dine iPhone 13 Pro-modeller, så der er plads til de mange videoer og billeder, der fylder mere og mere grundet den højere kvalitet.


Hvordan er priserne på de nye iPhone 13 modeller?

Priserne på iPhone 13 er noget, vi er mange der holder øje med. Fordi er det i en prisramme, hvor vi faktisk kan være med? Apple har igen valgt en særdeles attraktiv prisramme, der starter fra ca. 6000 kr. for iPhone 13, og det betyder, at de rammer et bredt publikum, som har mulighed for at få fingrene i de nye iPhone 13 modeller.

Og uanset om du vælger den ”billigste” udgave, kan du stadig se frem til en række nye smarte funktioner, du ikke tidligere har haft ved iPhone


Forudbestil din iPhone 13

Lanceringen af den nye iPhone 13 er lige blevet afholdt, men det betyder ikke, at du ser modellerne i butikken i morgen eller næste uge. De kommer først på hylderne senere i år, og det betyder, at rigtig mange vælger at forudbestille de nye modeller. På den måde er sandsynligheden markant større for, at man faktisk får fat i den nye iPhone 13 ved første sending.


I en verden hvor corona stadig hærger i flere dele af verden, bliver der stillet store krav til logistikkæden, hvorfor der også er risiko for, at der kan gå længere tid mellem nogle af leverancerne. Netop dette kan medvirke til et øget antal forudbestillinger, da folk gerne vil undgå en sådan situation.


Men når det er sagt, er Apple også af en størrelse, hvor hele værdikæden alt andet lige er rustet til den efterspørgsel, lanceringen bringer med sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.